Moje šťastná hvězda

Překonali vážné problémy

Přes všechny překážky se zdá, že se jim podařilo problémy vyřešit a utužit vztah.

Manželé MARTIN PREISS (47) a MARTINA PREISSOVÁ (45) chvíli řešili věci, které by jiný pár určitě neustál. Proč jsou ještě spolu?


Není to tak dávno, co se herec Martin Preiss (47), který nyní září v seriálu Sestřičky Modrý kód, dostal z psychických problémů. On sám ale říká, že ještě nemá zdaleka vyhráno. „Jsem na dobré cestě, ale kdykoli se to může zvrtnout,“ prohlásil.


Jeho manželka Martina Preissová (45) mu byla celou dobu oporou a podporovala ho v léčbě. Jeho návrat do normálního života byl nejen pro něj, ale i pro ni velmi složitý. Nejenže se bála, aby se nepřepracoval a potom zase nezačal brát prášky a pít alkohol, ale také na něj i trochu žárlila. 


O manželovi prohlásila, že je její nejlepší přítel.

Konečně prožívají normální život

Přeci jen je v projektu Sestřičky mnoho mladých slečen, kterým by se sympatický herec mohl zalíbit. A jak se spekulovalo, tak se zřejmě také stalo. S kým si měl začít nevinný románek? Svůj vstup zpátky do normálního života si prý náramně užíval. „Za roli v seriálu jsem doteď nesmírně vděčný,“ nechal se slyšet.

Zalíbila se mu komparzistka?

Martina z toho ale ze začátku asi moc nadšená nebyla. Zdálo se jí, že je na tento důležitý krok ještě příliš brzy? Mnozí si ale myslí, že tam manžela nechtěla pustit jen proto, že se bojí, aby si nenašel jinou a mladší.

Už od začátku jeho příchodu do ateliérů se spekuluje o tom, že se měl zalíbil jedné sličné blonďaté herečce. Ta mluvenou roli ale nemá, hraje pouze komparz, tudíž její jméno nechce nikdo prozradit.

Sám Preiss všechny ale ujistil, že by svou ženu nikdy nepodvedl a všechno to jsou jen lži. Preissové ale komparzistka vůbec nevadila, spíš měla dlouhou dobu žárlit na Danielu Šinkorovou (48)

S Danielou hrají v seriálu manžele.

Mají krásný vztah

S tou Martin hraje v seriálu manželský pár. Měla důvod? Preissová se před pár dny veřejně vyjádřila k tomu, jaký má doopravdy vztah se svým milovaným mužem. Její vyjádření všem vytřelo zrak, i Martinovi! „Já nemám moc kamarádek.

Vždycky je to jen chvilkové. Moje nejlepší kamarádka, které mohu vše říct a se vším se jí svěřit, je můj manžel,“ řekla se slzami v očích. Je tedy vidět, že i po tolika letech a spoustě překážek mají spolu přenádherný vztah, který by hvězda Slunečné a Anatomie života chtěla patrně ještě vylepšit.

Začalo se proslýchat, že by si přála adoptovat dítě. Herečka na manželovi hodně visí a zřejmě by si přála, aby nový člen rodiny jejich vztah jen utužil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden