Moje šťastná hvězda
Překvapivá žádost o ruku Randové?
Překvapivá žádost o ruku Randové?

Konečně má být šťastná a zamilovaná! Už nějaký čas se říká, že má herečka Martina Randová (52) po svém boku milujícího partnera. Jsou spolu snad tak daleko, aby došlo na žádost o ruku?

Září štěstím a láskou, její kolegové a přátelé ji takovou ještě neviděli. Hvězda seriálu Ulice Martina Randová (52) má konečně prožívat svou osudovou lásku, o které tak dlouho snila.

Měla si na něj roky myslet, on ji ale vždy bral jako kamarádku.

Musela k ní ujít dlouhou cestu, ale o to víc si jí prý váží. „Potřebuji se prostě zamilovat tak, že budu cítit motýly v břiše,“ prozradila v loňském rozhovoru a přesně to ji prý mělo potkat.

Nasadil jí na ruku zásnubní prstýnek?

S neznámým partnerem je údajně už několik měsíců a před pár týdny ji měl požádat o ruku! I tohle přitom sama sobě předpověděla. „Věřím, že manželkou ještě budu, to stihnout můžu,“ prozradila před třemi lety.

A pokud ji skutečně partner o ruku požádal, pak je k tomu pochopitelně velmi blízko. Snad to tak konečně vyjde a neskončí to znovu smutně. Herečka měla ve svém životě v lásce opravdu mnoho smůly.

Když už si mnohokrát myslela, že je to ten pravý, nakonec nebyl a ona skončila v slzách. Dlouhé roky se říká, že jejím mužem snů je herecký kolega Martin Zounar (57).

Prý to mezi nimi na natáčení jiskřilo.

Vybírala si vždy jen zadané?

Jenže, i když ho možná ona sama dlouho milovala, on ji prý od začátku bral jen jako kamarádku. Navíc není žádné tajemství, že už několik let plánuje svatbu s jinou ženou. Jeho vyvolenou je sympatická psycholožka Kateřina Kantová (44).

Nekonečná smůla v lásce

Ačkoli se Randová před časem chlubila, že se Zounarem tráví více času než ona, stejně to mají nastavené zcela jasně. Partneři z nich jednoduše nikdy nebudou.

Ze začátku si to údajně Randová brala osobně, ale dnes je ráda, že se spolu scházejí a dokážou jeden druhého podržet, když je třeba. Herečka byla také spojována se svým kolegou z Ulice Václavem Svobodou (60), jenže tam to bylo od začátku bez šance.

V divadelní hře se spolu pořádně rozparádili.

Tady to bylo bez šance

Je dlouhé roky zadaný a na svou manželku Lenku jednoduše nedá opustit. Randová se kvůli tomu měla zpočátku trápit, ale nakonec zjistila, že to nemá smysl. Navíc samozřejmě nikde není psané, že pokud jim to funguje před kamerou, musí jim to nutně klapat v osobním životě.

Snad je tak pravda, že Martina Randová před časem konečně našla muže, který se na ni dívá jako na svatý obrázek. Moc bychom jí takové štěstí přáli.

Snad je konečně šťastná

Pokud ale naše informace nejsou pravdivé, stejně jsme přesvědčeni o tom, že osudovou lásku zažije. „Vím, že lásku mám a rozhodně v mém životě nikdy nechyběla. A muž? Tak třeba už nějaký na cestě ke mně putuje,“ sama vždy říkala. Doufejme, že je to tak pravda.

Související články
Celý život slýchá herec Vojtěch Vodochodský (30) ze seriálu Specialisté, že ani v nejmenším není podobný svému otci Ivanovi Vodochodskému (61) ze seriálu ZOO. Nebylo by tedy žádným překvapením, pokud by i jeho maminka čelila narážkám, zda byla svému muži vždycky stoprocentně věrná. Aby všem spekulacím a dohadům herec konečně učinil přítrž, dal svému tátovi k narozeninám testy DNA! Ty s definitivní […]
Seriál Zlatá labuť, v němž ztvárnila ředitelku obchodního domu, jí přinesl velkou popularitu. Neteř herce Lukáše Vaculíka (62), Šárka Krausová (37) si může tleskat. Alespoň co se pracovních úspěchů týče. Zato ty osobní poněkud pokulhávají. Před dvěma lety se k překvapení mnohých provdala za kolegu Ondřeje Krause (30), vztah s ním přitom dlouho tajila. Zdroj […]
Láska na první pohled to rozhodně nebyla, a ani u budoucího tchána nenašel Jakub Prachař (41) pochopení. Když si krásná herečka Sara Sandeva (27) ze seriálu Dvojka na zabití přivedla domů rozvedeného skoročtyřicátníka s dítětem na krku, její tatínek přísahal, že jestli jeho holčičce ublíží, prostřelí mu koleno! Ani Sandeva nevzpomíná na prvotní setkání Jakuba s její rodinou […]
Moje šťastná hvězda / 18.9.2024
Manžel herečky Evy Holubové (65) je odjakživa taková paní Columbová a do společnosti se ženou nechodí. Nedávno však přišla nečekaná změna. Vyšli si spolu! Má to být snad odpustek pro ni? V poslední době trápí herečku Evu Holubovou (65) ze seriálu Jedna rodina vážné zdravotní problémy, má aneuryzma, a čeká ji prý na podzim dokonce […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz