Moje šťastná hvězda

Přemýšlejí s manželem o adopci?

Mají na sebe málo času, přesto by podle některých informací chtěli rozšířit rodinu. Možná tím Tereza Kostková (47) a Petr Nvota (47) hasí partnerskou krizi.

Stále častěji se v případě herečky ze seriálu Jedna rodina a režiséra mluví o adopci. Mělo by to logiku, syn Terezy Kostkové (47), kterého má s exmanželem Petrem Kracikem (65), brzy vyletí z hnízda. Antonín (16) si začne žít vlastním životem.

A jestli je pravda, že její manželství s Jakubem Nvotou (47) prochází krizí, tak by se klidně mohlo stát, že by to mezi nimi nemuselo dobře dopadnout. Človíček, o kterého by se společně starali, by tak mohl hodně vyřešit. Tím spíš, že Nvota a Antonín mají velmi dobrý vztah, režisér se tak jako otec evidentně osvědčil.

Herečka moderuje každý rok StarDance a další projekty.

Má na Slovensku milenku?

Kdyby měli adoptované miminko, Nvota by si možná také rozmyslel své časté cesty na Slovensko, které podle některých lidí zdaleka nejsou jen pracovní.

Hovoří se totiž o tom, že ke své bývalé partnerce, hudební skladatelce Ľubice Českovské (48), stále chová celkem vroucí city. Mluvilo se i o dalších ženách, se kterými se měl stýkat, otázka ale je, co je na tom pravdy.

Zvolní tempo?

Jestli si to však myslí i Kostková, tak i toto může být důvodem, proč by si adopci v budoucnu přála. Je také otázka, jestli by herečka byla vůbec ochotna slevit ze svého pracovního tempa. Jde už roky z role do role, do toho každý rok moderování StarDance a další projekty, které samozřejmě berou spoustu času.

Na druhou stranu se na konci roku proslýchalo, že by chtěla zvolnit, prý si to přeje ona sama. Což nakonec může přímo souviset s úvahami o děťátku. Ať to dopadne jakkoli, jisté je jedno – Kostková s Nvotou by jakékoli dítě udělali velmi šťastné a mohlo by také zachránit jejich vztah.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden