Moje šťastná hvězda

Přemýšlí pár Děrgelová - Děrgel o rozvodu?

Už je jasné, kdo v tomhle vztahu velí. Je to Markéta Děrgelová (35), která má svého manžela zkrátka tak trochu „na háku“.


Herečka známá, ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, totiž přiznává, že ačkoli jejich manželství navenek působí harmonicky, doma je to pěkně hlasitá Itálie. „Řešíme s Patrikem spoustu ne úplně příjemných, každodenních věcí,“ svěřila se Děrgeelová překvapivě otevřeně.


Ohrnovala nad ním nos


Je to ale prý právě manžel Patrik Děrgel (33), který jako první chodí s omluvou a svou milou prosí, aby toho už nechali. Ta ho ale ráda nechá pěkně „vydusit“.  Ani tehdy při námluvách to neměl jednoduché, Markéta ho nechtěla a ohrnovala nad ním nos.


Měla ho za zádumčivého Ostraváka, který se až moc prožívá. Na svou ženu sice nedá dopustit, přesto ho to ale prý v posledních týdnech už přestává bavit, protože je doma věčné dusno, kterého jeho žena ještě přiživuje neustálými hádkami.


Několikrát měl už údajně přemýšlet o tom, že to prostě celé vzdá. „Mám pořád potřebu si hodně věcí vyříkávat. Když pomine takové to dusno a začneme se opět bavit, výrazně se mi uleví,“ říká s tím, že stále ještě zvládají hádky mezi sebou nakonec vyřešit. Avšak co s nimi bude do budoucna, zřejmě ukáže čas...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden