Můj čas na kafíčko

Přeprala hady i pavouky! Najde si Machálková chlapa?

Čerstvá padesátnice zpěvačka Leona Machálková (50) se ani ve svém věku rozhodně nemá za co stydět! To ostatně i nedávno opět předvedla v oblíbené adrenalinové soutěži Pevnost Boyard. Tam hravě plnila náročné úkoly v přiléhavém tílku a sexy legínách a na svůj věk rozhodně nevypadala.

„Říkala jsem si, že to bude nová zkušenost a nelituju toho,“ uvedla známá blonďatá zpěvačka s tím, že nejzajímavější jí na tom všem přišla instruktáž, jak mají soutěžící celebrity zacházet s divokými zvířaty. Vyrovnala se už Leona se ztrátou svého manžela, známého architekta a výtvarníka Bořka Šípka (+66), který před více jak rokem podlehl rakovině slinivky? A najde si ještě tahle pohledná zpěvačka chlapa?

Je na obzoru nová láska?

Po tom, co se nebojácná zpěvačka poprala s divokými zvířaty pro ni musí být sehnání dalšího milujícího partnera a otce pro svého dospívajícího syna Artura (14) naprostou hračkou. Proč je tedy sympatická zpěvačka stále sama? „Je samozřejmě jasné, že když máte někoho rád, tak ho máte rád na celý život,“ přiznala se slzami v očích při vzpomínce na svého muže Bořka Leona. Jedním dechem ale dodala, že to chce myslet i trochu na sebe, aby k tomu člověk nepřistupoval jen negativně. Odváží se konečně teď po více jak roce se začít poohlížet kolem sebe? Třeba by konečně mohla klofnout nějakého mladého zajíčka. Nebo se nechce vázat a nechá to osudu?

Nechává do sebe pouštět elektřinu

Postavu na to rozhodně má. Podle Leony se věk musí respektovat a hlavně se na něj nevymlouvat. Platí podle ní to samé i o jejím případném budoucím protějšku? Omotá si někoho kolem prstu? „Omotat muže? To snad ani nejde. To se mi v životě nepodařilo,“ dušuje se. Na mladé masíčko si ale ještě stále dělá zálusk. Dokazuje to i její podivná hubnoucí technika pomocí výbojů elektrickým proudem. Podle zpěvačky jde o efektivní cvičení, které ale opravdu hodně bolí. Na člověku je to ale pořádně vidět a to zaneprázdněné zpěvačce vyhovuje. Co všechno je ochotná pro sexy postavu udělat? A pro koho to vlastně dělá?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden