Moje sladké tajemství

Přeskočila jiskra mezi kolegy?

Herečka Markéta Plánková (41) o svém soukromí mluví velmi málo. Nyní ale vyšlo najevo, že je patrně zakoukaná do jiného muže. Tím by údajně měl být její kolega z primáckého seriálu Krejzovi Filip Blažek (45).

Zřejmě jejich role, kde ztvárňují postavy manželů, přerostla v opravdový milostný románek. Markéta ale vše prozatím drží v tajnosti pod pokličkou. Své zdůvodnění nebude mít totiž nijak lehké, protože na ni doma čeká manžel, spisovatel Daniel Častvaj (44) a k tomu dvě dcery Agáta (11) a Julie (8).

Proč se vlastně Plánková údajně vzdává své rodiny? Přetekl jí pohár trpělivosti Kdo by se také divil, že Plánková možná nedokázala odolat Filipovi. Vždyť on je nyní jedním z nejvíce obsazovaných herců. Navíc díky svému charisma ohromil mnoho žen v nedávném kultovním seriálu Černé vdovy.

Co se ale stalo, že Plánková asi utekla od Daniela? Mluvilo se už před lety, že Častvaj přemluvil svoji ženu, aby se odstěhovali do chalupy blízko k přírodě. Teď se jí už patrně zprotivil život na vesnici. Sama řekla, že musela vystoupit ze své komfortní zóny. Zřejmě si po čase uvědomila, že to není nic pro ni a velkoměsto je jí beztak souzené.

Je možné, že jejich manželství bude brzy minulostí.

Navíc tráví mnoho času natáčením v Praze, tím pádem ji velmi vyčerpává časté dojíždění. Dlouho se šuškalo o tom, že se manželé hádali kvůli sporům o bydlení a prý se celá situace vyostřila až tak, že od té doby kolem sebe chodí jako dvě cizí osoby.

Našla toho pravého? Je otázkou, jestli Plánkové opravdu vydrží milostná aférka s Blažkem nebo to bude pouze na přechodný čas, než si vyřeší potíže se svým mužem. I herec by po provalené aférce měl zřejmě nůž na krku, protože je ženatý s krásnou kosmetičkou Jolanou.

Nebyl by to ale první vztah, který by oběma skončil fiaskem. Už před lety to totiž Blažkovi neklaplo s herečkou Lucií Benešovou (44) a Markéta se zase zmýlila s partnerem, hercem Romanem Štolpou (54). Kdoví, jestli ale díky seriálu nenašli právě svoji životní lásku.

Podobně tomu měla například i herečka Zlata Adamovská (60) s Petrem Štěpánkem (70). Ty spojila dohromady Ordinace v růžové zahradě 2. Pravd však ukáže jen čas..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden