Moje šťastná hvězda

Přestala ho žena bavit a touží po milence?

Moje šťastná hvězda

Pořád se někde svléká a chlubí se svými vypracovanými svaly. Opravdu Roman Tomeš touží jen po obdivu, nebo na své tělo láká jiné ženy?

MICHAELA (31) a ROMAN (34) TOMEŠOVI přiznali, že si prošli krizí. Ačkoli se nějakou dobu zdálo, že už je mezi slavnou dvojicí zase všechno v pořádku, teď to vypadá, že se šťastný konec nekoná!

Herečka Michaela Tomešová (31), kterou nyní můžeme vídat v seriálu ZOO, tvoří s Romanem Tomešem (34) pár již několik let. Svého vyvoleného si herečka vzala v roce 2016 a porodila mu dva syny, Kristiána (5) Jonáše (4). Dlouhou dobu působili jako dokonalý pár.

Kdykoli jeden z nich poskytl rozhovor do médií, nezapomněl v něm pět ódy na toho druhého. Proto většinu lidí překvapilo, když před časem oznámili, že si prošli manželskou krizí. Tu sice zažehnali, všechno ale naznačuje, že problémy ještě

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden