Moje šťastná hvězda

Přestala tajit, že je těhotná

Konečně oficiálně potvrdila jiný stav. Vytoužené druhé dítko by se jí mělo narodit v létě.

V poslední době se snad nic neřešilo víc než těhotenství EVY BUREŠOVÉ (28). Fanoušci zkoumali její oblé bříško, herečka s velkou novinou ale dost otálela. Pro své zapírání měla údajně dobrý důvod.


Už před časem se mluvilo o tom, že hvězdu seriálu ZOO trápí vleklé zdravotní problémy. Unavené tělo Evy Burešové (28) prý začalo vypovídat službu – vysoké pracovní tempo si zřejmě vybralo svou daň.


Není divu, vždyť herečka skočila rovnýma nohama z jednoho seriálu do druhého, zpívá a působí jako porotkyně v show Tvoje tvář má známý hlas.


Navíc v té době už byla v jiném stavu. Za jejím zapíráním ohledně těhotenství byl podle všechno hlavně strach o život a zdraví nenarozeného dítěte. 


Šťastnější už ani nemůže být!

Zradili ji blízcí lidé 

Skutečnost, že to lidé odmítli respektovat, Burešovou pěkně rozčílila. Uchovat takhle citlivé tajemství není jednoduché, zejména pro někoho, kdo je neustále na očích a pod drobnohledem ostatních. Člověk se musí spoléhat na své přátele, kolegy a ty, s nimiž pracuje.

Sama pevně věřila, že lidé, se kterými se denně pracovně setkává, by ji nikdy nezradili. Ošklivě se ale spletla. Byli to totiž údajně právě osoby z jejího blízkého okolí, které začaly médiím zvěsti o jejím těhotenství potvrzovat.

„Konečně přestala hrát komedii a všem nám řekla, že je těhotná. Rodit by měla v září,“ řekl zdroj z televize, kde Eva Burešová momentálně natáčí. Herečka tak přišla o možnost pochlubit se se šťastnou novinou sama a tak, jak by ráda.

Nikdo se jí proto nemůže ani trochu divit, že se na sociálních sítích před několika dny tak moc rozohnila. 

V show Tvoje tvář má známý hlas poprvé oficiálně potvrdili, že jsou v očekávání.

Sužoval ji strach? 

Zhruba v polovině března se Burešová nepřímo vyjádřila k neustálým spekulacím ohledně svého těhotenství.

„Každý inteligentní člověk ví, jak extrémně citlivé téma to je, a vždy čeká na vyjádření maminek s pokorou a úctou…“ napsala s tím, že každá žena, ať už je známá nebo ne, má právo oznámit svou novinu až ve chvíli, kdy věří, že je vše v pořádku.

Dojemné odhalení

A právě to se stalo jednoho nedělního večera v show Tvoje tvář má známý hlas, kde měli s Přemkem Forejtem (34) vystoupení, při němž vlastně poprvé oficiálně potvrdili, že jsou v očekávání.

„Jsem strašně šťastná. Myslím, že je to to nejkrásnější, co může ženu, která chce děti, potkat,“ svěřila dojatě a dodala, že je ráda, že stihne druhé dítko do třicítky.

Herečka se ale netají tím, že je její druhé těhotenství úplně jiné než to první a trne strachy, aby všechno dopadlo. „Cítím, že je všechno jinak,“ říká. Doufejme ale, že vše bude probíhat hladce a bez komplikací.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden