Moje šťastná hvězda

Přestala věřit, že se zamiluje?

Je na vše sama. EVA LEINWEBEROVÁ (50) by přitom lásku ve svém životě ještě ráda přivítala. Na druhou stranu se zdá spíš skeptická. Podle mnohých si myslí, že už je pozdě.


Hvězda seriálu Osada neřeší problematické sousedy jen na televizní obrazovce. Přiznala, že na chatě má s jedněmi opravdu šílené vztahy. O to víc by možná Eva Leinweberová (50) potřebovala, aby jí někdo stál po boku.


Někdo, o koho by se mohla opřít a třeba na něj i „delegovat“ některé spory. Jenomže to nejde, nemá na koho. Na všechno je sama a nevypadá to, že by se to v dohledné době změnilo. Přitom ona by podle všeho moc ráda.


Proč si někoho nenajde?


Nějakou dobu se zdálo, že by mohla něco mít s kolegou z divadla Petrem Konášem (40). Ten u ní totiž funguje v podstatě jako hodinový manžel. Když herečka potřebuje něco opravit, přijede. Jenomže je zaprvé zadaný a zadruhé mezi nimi asi nikdy nebylo nic víc než přátelství.


S hercem Igorem Barešem jsou dobří kamarádi.

Leinweberová je podle některých lidí zoufalá a přála by si potkat osudového muže. Pravda ale je, že tomu moc naproti nejde. Do společnosti téměř nechodí.

Vypadá stále skvěle

Někteří lidé zřejmě i proto říkají, že už na všechno rezignovala a nemá pro koho žít. Jako by definitivně akceptovala, že bude do konce života sama. „Lásku jsem nevzdala. Ale začínám být skeptická,“ tvrdila nedávno sama herečka.

V redakci jsme se každopádně shodli, že vypadá stále výborně, takže by byla škoda sedět doma s hlavou v dlaních a litovat se. Určitě má na to, aby nějakého muže okouzlila.

Stejně jako její přátelé i my věříme, že je v její blízkosti někdo, s kým by jí bylo dobře. Jde jen o to chytit štěstí za pačesy. A samozřejmě také vyrazit mezi lidi. Bez toho to asi nepůjde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden