Moje šťastná hvězda

Přestali si rozumět?

Před svatbou Vojtek na svou lásku neskutečně žárlil. Po ní nastal jiný problém.

Na svatební cestu odcestovali až dlouhých šest měsíců po svatbě. Měli tolik napilno, že dřívější termín zkrátka nenašli. Roman Vojtek (33) s manželkou Petrou Vraspírovou (32) za svou exkluzivní dovolenou utratili přes sto tisíc korun.

Vydali se na exotické Maledivy a své sociální sítě zásobili takovými fotografiemi, za které by se nemusel stydět ani Leoš Mareš (43) s manželkou Monikou (39). Avšak poté, co se z líbánek vrátili, jako by najednou bylo všechno jinak.

Rozhodně není žádná naivka

Na veřejnosti vždycky vrkají jako dvě hrdličky. Vypadají jako nerozlučný pár, který nic a nikdo nemůže rozhodit. Po svatbě jako by se pouto mezi nimi ještě o něco víc utužilo.

Jenže tento dojem bohužel netrval dlouho. Už před svatbou se čas od času vyrojily pochybnosti, zdali ti dva spolu vůbec vydrží. Ač totiž Petra Vraspírová vypadá jako křehká a velmi naivní žena, ve skutečnosti si umí pořádně dupnout.

Jenže to samé umí i její manžel. A tak mezi nimi kolikrát vznikají pořádné třenice. Před svatbou se u nich v domácnosti řešilo zejména to, jak chodí Petra oblékaná a s kým se baví na společenských akcích.

Po pohádkových líbánkách všichni čekali těhotenství.

Proč na ni pořád tak žárlí?

O Vojtkovi se totiž říká, že je nesmírně žárlivý a svou partnerku si vždycky hlídal jako oko v hlavě. Už kdysi dávno, v začátcích jejich vztahu, se o nich říkalo, že svou partnerku Roman nechce pustit ani na dovolenou s kamarádkami.

Také prý žárlil i na to, když se na nějakém večírku nebo jiné akci baví s jinými muži. Protože je však velmi krásná a milá, nápadníků má na každém prostě deset.

Téměř týden co týden jí také na sociální sítě a do e-mailu přicházejí nabídky na romantické večeře, luxusní dovolené i k sňatku. Zatímco Petra si z toho dělá legraci a přijdou jí tyto nabídky vtipné, Romanovi naopak přijdou velmi pobuřující a nevhodné.

Kolikrát jí měl už i vynadat za to, že si vůbec takové zprávy čte a ještě mu je s úsměvem na rtech ukazuje. Copak herec nerozumí tomuto druhu humoru? Nebo snad žárlí i na nevinné komplimenty?

Chtěla by mít kompletní rodinu

Už kdysi se kvůli jeho žárlivosti měli pohádat natolik, že to vypadalo na rozchod. Pak se ale přece jenom udobřili. Nakonec si všichni začali myslet, že z líbánek přijedou s informací, že je Petra těhotná.

Jenže od té doby už uplynuly téměř tři měsíce a své těhotenství Petra ještě neoznámila. Problém zřejmě bude ve Vojtkovi. K tomu názoru dospěli někteří z jejich kolegů poté, co se shodli na tom, že Vojtek už žádné další dítě ke štěstí nepotřebuje.

Má totiž hned dvě se svou bývalou ženou a také mu táhne na padesát, a tak je pochopitelné, že chce mít svůj klid. Jenže Petře je dvaatřicet, a tak jí biologické hodiny už dávno tikají.

Ačkoli když se jí na těhotenství zeptá některý novinář, tvrdí, že má ještě dost času, ve skrytu duše prý touží po děťátku dva roky.

Chtěla by mít kompletní rodinu, o kterou by se mohla starat. Ovšem Vojtek, alespoň prozatím o tom nechce ani slyšet. Ví, že s dítětem by musel svůj život zase od základu změnit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden