Moje šťastná hvězda

Přestává ho to doma bavit?

Moje šťastná hvězda

Zdá se, že ani jeden ze slavné manželské dvojice už nemá chuť na vztahu pracovat!

O manželské krizi LINDY RYBOVÉ (45) a DAVIDA PRACHAŘE (62) se mluví už dlouho, až nyní ale nabírají spekulace jasné obrysy. Herec se údajně své ženě a dětem vyhýbá. Nejraději je sám nebo s kolegy.

Vlastní zájmy jsou nyní pro Davida Prachaře (62) zřejmě důležitější než společné chvíle s rodinou. A on sám se tím ani příliš netají. Když už se objeví doma, mizí do své dílny, kde si vyřezává ze dřeva.

„Nejde mi ani o výsledek, ale mám rád ten klid, soustředění, samotu,“ přiznává otevřeně hvězda seriálu Slunečná. Jenže co jeho manželka Linda Rybová (45) a děti Rozárka (17), Josefína (16) František (13)? Podle všeho může za Prachařovo chování vleklá manželská krize. Dokážou ještě partneři najít společnou řeč, nebo se schyluje k

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden