Můj čas na kafíčko

Přestává manžela přitahovat?

Během letošního podzimu oslaví herečka Dana Morávková (50), známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, a její manžel Petr Malásek (57) společné jubileum.


Budou mít výročí 26 let od okamžiku, kdy si před oltářem slíbili věčnou lásku. Ačkoli si už ale tak dlouhou dobu rozumí, občas se jejich soužití neobejde bez jistých rozepří.


Snad že by se mu manželka líbila hubenější?

Zdá se, že Malásek by měl svou manželku rád trochu hubenější. Jak jinak si totiž vysvětlit, že jakmile si vyjedou na projížďku na kole, chce, aby jela co nejrychleji? „Prý na tom kole jedu tak pomalu, že se diví, že nespadnu,“ říká Morávková.

Malásek si tak evidentně rád na adresu své drahé polovičky zavtipkuje. Kdo by si ale myslel, že si to herečka bere osobně a snad se doma i uráží, ten by se dost pletl. Dana Morávková už Petra Maláska dobře zná a ví, že to nemyslí zle.

A navíc, i ona si ze svého muže umí udělat legraci a zdá se tak, že se tím společně baví a díky tomu udržují ve vztahu zábavu. Je ale jasné, že pokud bude jezdit herečka na kole rychleji, určitě tím udělá hudebníkovi velkou radost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden