Moje šťastná hvězda

Přestává muže přitahovat?

Jako by to bylo teprve včera, co Veronika Arichteva (35) porodila syna Luku Christa.


Chlapec už ale oslavil svoje první narozeniny. „Oslava byla krásná. Původně jsem ji chtěla dělat jen doma, nic velkého. Jsme ale početná rodina, udělali jsme to v restauraci. Přišla rodina, kamarádi, bylo to fajn,“ pochlubila se bývalá hvězda Slunečné. Při té příležitosti se ale svěřila ještě s něčím.


Poporodní kila nejdou dolů


Ačkoli si myslela, že rok po porodu bude mít opět postavičku jako lusk, bohužel se mýlila. Stále prý nosí navíc 8 kilo, které zkrátka ne a ne shodit. „Přisuzuji to lenosti a věku,“ dodala k tomu s humorem.


Ještě nedávno sice hlásala, že jí to ani trochu nevadí, že ráda ukazuje realitu jiným ženám, teď to ale vypadá, že poněkud otočila a rozhodla se k velké změně. Zatočit totiž chce nejen s hmotností, ale i se svým celkovým vzhledem.


Chce být pro manžela sexy?


„Už jsem dokojila, snažím se na sobě něco spravovat. Těším se na botox. Těším se, až se půjdu nechat napíchat. Ženská se má cítit dobře a ke své spokojenosti bych potřebovala zhubnout a zlepšit se,“ přiznala otevřeně.


Není však za tím nakonec víc než jen její osobní pocit? Mnozí se totiž domnívají, že k tomu herečku žene strach z toho, aby byla pro manžela Bisera Arichteva(45) pořád tak sexy jako kdysi. Snad podobných zákroků nebude později litovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden