Moje šťastná hvězda

Přestává se úplně ovládat!

Muž mnoha tváří Martin Stránský (50), jenž je známý především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraje už několik let, nemá klidný soukromý život.

I když by se mohlo zdát, že i v době pandemie je zaneprázdněný a prací zavalený, opak je bohužel pravda. A právě to je nejspíš tím největším kamenem úrazu.

Nemá co dělat

Jediné, co mu zbylo a z čeho má momentálně příjem, je Ordinace. Tam ale netráví tolik času, kolik by si sám představoval. Má jen pár natáčecích hodin týdně a to mu zřejmě nestačí. Teď přišla ale další rána, která ho velmi zasáhla. Konec oblíbeného seriálu.

„Je mi to líto, ale říká se, že se v nejlepším má skončit, a já si myslím, že to končí právě v tom nejlepším,“ uvedl herec. Nedostatek práce ho ale trochu znejistil.

Doma hrozně trpí

Teď tráví většinu času doma se svojí rodinou. To ho ale moc nebaví. „Rád něco podnikám, když v téhle době skoro nic nemůžeme, je to nanic,“ řekl. Nejvíce ho však trápí jeho rodina, dokonce se přiznal, že je často nepříjemný na své děti.

„Když máme distanční výuku, je to k ničemu. Kontrolovat děti, jak to dělají a jestli to dělají správně, je pro mě vyčerpávající. Teď na ně i křičím, už je toho na mě moc,“ svěřil se Martin Stránský. A to začalo dokonce ohrožovat i jeho manželství.

Žena je v šoku!

S právničkou Martinou je už nějakou dobu ženatý, jenže nikdy údajně neměli tak velkou krizi jako dnes. Potřebovali by si od sebe odpočinout. Mohou za to snad Stránského výkyvy nálad a věčné nadávky? Je to dost možné.

Možná, že až se vrátí do práce, bude všechno znovu v pořádku. Pokud ale taková situace bude ještě nějaký čas trvat, může se i stát, že půjdou raději od sebe. A to by byla škoda.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden