Moje sladké tajemství

Přestává si své manželky vážit, doplatí na to?

Manželský pár spolu sdílí nejenom jednu domácnost, ale také se potkává na pracovišti. Markéta Děrgelová (33) má tak Patrika Děrgela (31) pod dohledem. Stačí to ale na to, aby neflirtoval s jinými ženami?

Čím dál větší popularitu má herec Patrik Děrgel (31). A s tím je samozřejmě spojeno, že má čím dál víc fanynek a dost možná je také velmi oblíbenými mezi kolegyněmi v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Vypadá to, jako by se od něj nehnula na krok

Nemá to ale snadné, jelikož je neustále pod dohledem své manželky Markéty Děrgelové (33), se kterou v Ordinaci hraje. Jak ale Markéta snáší, že je Patrik tak populární a třeba nějaké náznaky flitru ze strany kolegyň?

Děrgel sice moc nevypadá na to, že by byl ukázkovým sukničkářem, který by byl schopen nehrát s manželkou poctivě a třeba před ní skrývat nevěru. Na druhou stranu se ale ví, že mají oba trochu jiný pohled do budoucna.

Ačkoli herec mluví neustále o spoustě dětí, jeho žena je v tomto ohledu zdrženlivější a do dalších dětí se rozhodně nehrne. A možná právě to může být do budoucna problém a může způsobit, že se začne Patrik dívat i po jiných ženách, ačkoli takový třeba nikdy v minulosti nebyl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden