Moje šťastná hvězda

Přestává to už zvládat!

Představitelka Viky ze seriálu ZOO Eva Burešová (29) zažívá samé trable.


Ještě nedávno byla opěvovanou hvězdou, které si všichni vážili zejména pro její skromnost. Jenže od té doby, co je zamilovaná do šéfkuchaře Přemka Forejta (35)  a otěhotněla, jde její popularita rapidně dolů. Nyní sklízí kritiku ze všech stran a je kvůii tomu prý na pokraji sil. 


Píseň je propadák


V poslední době si pořádně zavařila například novou písní Žena z oceli. Od fanoušků, kteří upozorňovali na podivné spojení s kapelou Dymytry, dostala pořádnou „čočku“.


Vrcholem pro ně bylo to, že k tomu přizvala i svého Přemka, kterého se snaží protlačit všude možně. Ten sice zpívat vcelku umí, zahrát si ale ve videoklipu, který má delší titulky než příběh, a ještě na rytíře ze středověku, všem přišlo už moc laciné. 


S Forejtem si pořídili kromě nového domu také dalšího člena rodiny.

Stěžuje si na zdražování

Hned pár dnů nato si na svých sociálních sítích postěžovala, že ji lidé kritizují až příliš a ona to nezvládá. Korunu tomu následně nasadila tím, že upozornila na stále se zvyšující ceny. Ona sama si za natáčení seriálů Slunečná a ZOO přišla na velice slušné peníze, proto to někteří vzali jako čistou provokaci.

„Tak pokud si ten croissant za 55 Kč chce někdo koupit, ať si ho koupí, já si koupím ten za 10 Kč,“ řekla herečka. Svěřila se také, že vlna kritiky, kterou teď zažívá, je největší za 10 let její kariéry. 

Nový člen rodiny

Má ale i důvod k radosti. S Forejtem si totiž pořídili kromě nového domu také dalšího člena rodiny. Zlatého retrívra pojmenovali Nairobi a jsou přesvědčeni, že bude skvělým hlídačem jejich vysněného příbytku u Benešova. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden