Moje sladké tajemství

Přestává věřit na štěstí v lásce

O tom, že už je Heidi Janků (56) připravena pustit se do nového vztahu, se mluvilo už před časem. Tenkrát byla spojována se svým kamarádem a manažerem v jedné osobě, Štěpánem Karleszem (55). Nakonec jim to ale prý v této rovině nedopadlo.

Důvodem měla být skutečnost, že Heidi si nebyla jistá, zda chce jejich vztah posunout. V každém případě ale tenkrát nehodila flintu do žita a na muže rozhodně nezanevřela. Dokonce se pochlubila, že nedávno absolvovala rande s neznámým mužem.

Vypadá to, že muže jako byl Ivo už nikdy nenajde.

Nevzdává se Nedopadlo ovšem podle jejích představ a evidentně ji to trochu zastavilo v rozletu. „Škoda mluvit, bylo to příšerné. Nikoliv, že by se nechoval hezky, ale ti kvalitní muži už asi nejsou,“ postěžovala si zpěvačka, která kolem sebe prý vídá samé zženštělé typy, přitom by potřebovala úplný opak.

Imponuji jí totiž urostlí muži, ke kterým může vzhlížet. A takových je prý jako šafránu. „Nebudu tvrdit, že bych si nepřála lásku, ale rozhodně netlačím na pilu,“ přiznala Janků, že se rozhodně nehrne do vztahu za každou cenu a má patrně jasné podmínky, které musí případný nápadník splňovat. Momentálně jí tak společnost dělá jen psík Eda, který ji prý hodně zaměstnává.

Navíc se sama stará o velká dům a evidentně tak nemá ani moc času na to, aby se litovala kvůli tomu, že je aktuálně nezadaná. Trochu tak nejspíš spoléhá na to, že ji novou lásku přihraje osud. Faktem je, že se často stává, že taková vítaná změna přijde sama od sebe a v okamžiku, kdy se o ní člověk tolik nesnaží.

Možná i proto už není Heidi v hledání muže tak aktivní a nechává věci volně plynout. Posunula se dál Vypadá to ale, že už není v hlavě limitována smrtí svého manžela a možná s ním už ani dokonce všechny své nápadníky nesrovnává. Asi tak pochopila, že někoho, jako byl Ivo Pavlík (†84), už prostě nikdy nenajde. To ale samozřejmě neznamená, že klidně i s jeho úplným opakem nebude šťastná a spokojená. Jedno je ale jisté, pokud má někdo o srdce nestárnoucí zpěvačky zájem, bude to muset být pořádný, statný muž, vedle kterého se bude Heidi cítit v bezpečí.

Zřejmě se jím bude chtít také krásná Janků chlubit na společenských akcích.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden