Moje šťastná hvězda

Přesvědčí ji, že se napravil?

Už dlouhou dobu září ve Slunečné. Tomu ale bude možná brzy konec. Ženami chtěný FILIP BLAŽEK (47) si to mĕl zavařit u své JOLANY (41).

Je jednou z hlavních postav, bez které si televizní diváci primáckou Slunečnou neumějí představit. Sympatický Filip Blažek (47) to nemá doma jednoduché. Jeho ženě Jolaně (41) už má totiž jeho účinkování pořádně lézt na nervy. Jaké to bude mít následky?

Žárlivost na denním pořádku

Když Slunečná začala, bylo vše v naprostém pořádku. Skoro by se dalo říct, že měl herec jeden z nejstabilnějších vztahů v českém showbyznysu.

Jenže vše se mělo rázem změnit, když do oblíbeného seriálu naskočila nová postava, a to Kristýna Kociánová (36), která je jeho seriálovou partnerkou. Té se totiž Filip jako muž už prý dlouho líbí a může na něm oči nechat.

Od té doby ale údajně začalo Filipovi doma peklo. Říká se, že nyní musí denně poslouchat žárlivé výlevy své ženy, což ho už má přestávat bavit. Dokonce měl i několik nocí spát u svého kamaráda, neboť hádka dost vygradovala.

Důvodem jeho sporů s manželkou má být jeho kolegyně, herečka Kristýna Kocianová.

Musí odejít?

Fanoušci Slunečné a Filipa Blažka se ale začali bát, že by to mohl být jeho definitivní konec v seriálu, a chtějí ho na obrazovky zpátky. Proslýchá se totiž, že aby měl doma zase klid, měl manželce slíbit, že raději dobrovolně odejde.

Co to ale bude příště? Jeho přátelé totiž naznačili, že to není poprvé, co musel takovýhle ústupek udělat.

Otázka ale je, zda pak dokáže rodinu uživit, zvlášť když jsou Jolana a jejich dcery tak náročné a zvyklé na život v luxusu. Bude se tedy asi muset poohlédnout po jiném kšeftu.

Málem se prý rozvedli

Jak už všichni jistě vědí, minulost slavného herce nebyla nijak růžová. S Jolanou měli řešit tolik nepříjemností, že se nikdo nediví, že na svou lásku žárlí.

,,Filip byl rošťák,“ konstatoval jeho kamarád s tím, že už je klidnější než před lety. Seriálová hvězda měla mít prý hned několik románků s mladšími milenkami.

Na to ale měla Jolana svému, tehdy ještě jen partnerovi přijít a položit mu nůž na krk v podobě rozchodu.

Od doby, kdy mu na to jeho manželka měla přijít, měl Blažek sekat latinu a je jí nyní prý maximálně věrný. Tvůrci Slunečné ho mají přemlouvat, aby neodcházel, přišli by tím totiž i o sledovanost.

Tak uvidíme, snad jeho manželka povolí a svému miláčkovi začne konečně věřit. Pokud si ale vzájemně nevěří, nejspíš to pro ně bude znamenat cestu do pekel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden