Moje šťastná hvězda

Přesvědčí manželku a pořídí si druhé dítě?

O společné budoucnosti mají dost odlišné představy. PATRIK DĚRGEL (31) by se svou ženou MARKÉTOU (33) rád rozšířil rodinu. Ona má mít ale jiné plány.

Vždycky toužil po domě plném dětí a v téhle době už si myslel, že tomu tak bude. Herec ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Patrik Děrgel (31) má se svou manželkou Markétou (33), která rovněž v seriálu hraje, zatím jen jednoho syna Vavřince, jenž za pár dnů oslaví už čtvrté narozeniny.

Charismatický herec už by mu zjevně rád pořídil sourozence, ale jeho manželka se k tomu nejspíš moc nemá. Na své kariéře tvrdě dřela a teď má naplánované další nové projekty.

Uvažuje nad novou prací?

Kudrnatá herečka byla nadšená, když roli v Ordinaci dostala. Předtím brala kdejaké role, jen aby byla vidět a aby si jí všimli ti správní lidé. Mohli jste ji vidět například v seriálu Obchoďák, Cesty domů, nebo Pojišťovna štěstí.

Teď, když je tam, kde chtěla být, má údajně přemýšlet i nad jinými životními možnostmi. Přednedávnem pronesla, že by si ráda otevřela svůj vlastní obchod s oblečením. Byla by to pro ni o něco pohodovější práce, a navíc by poznala i něco jiného než jen kamery a záře reflektorů.

Její manžel o tom ale údajně nechce ani slyšet. Má si totiž přát, aby jeho manželka i nadále hrála v Ordinaci. Ale proč? Říká se, že za to mohou hlavně slušné peníze, které si tam vydělají. Jelikož by se Patrik rád stal co nejdříve dvojnásobným tatínkem, budou s manželkou potřebovat pořádnou finanční rezervu.

Chce mít tučnou finanční rezervu

Péče o dvě děti je přece jen o něco náročnější a on chce být zřejmě na všechno připravený. Kdyby však Markéta ze seriálu odešla a chtěla by rozjet nový byznys, mohlo by je to finančně ohrozit, a to Patrik očividně nechce dopustit.

Chce mít podle všeho o všem přehled a nemá rád, když se něco děje za jeho zády. A takové dohadování má mít na jejich manželství samozřejmě hodně negativní vliv. Dřív se na všem bez problémů shodli, ale teď jako kdyby byli úplní cizinci.

Markéta se zatím k dalšímu miminku nijak nevyjádřila, ale nevypadá to, že by to u ní bylo na pořadu dne. Stále má spoustu práce s malým Vavřincem. Navíc i jemu se musí věnovat a to při pracovním vytížení není snadné.

Děsí ji porod?

A nejinak je na tom i Patrik. Není tedy vůbec žádným překvapením, že se Markéta do dalšího těhotenství nežene. Kromě toho by musela být zase s miminkem doma a všechny plány, které nyní má, by zase musela upozadit.

Sama moc dobře ví, jak se potom špatně naskakuje do rozjetého vlaku. To se ale Patrikovi nezdá důležité. Zřejmě si nedokáže vůbec představit, jaké to pro ni musí být. Jeho samotného by se to ani nedotklo, dál by si vesele budouval svoji kariéru a bral jednu roli za druhou.

I Markétini blízcí a kamarádi mají tvrdit, že pokud se na další dítě necítí, ať se do toho nenechá tlačit. Uvidíme, zda si herečka vydrží stát za svým, nebo jestli dá nakonec za pravdu svému manželovi a ustoupí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden