Moje šťastná hvězda

Přetrvává u Veroniky Gajerové trauma z rozchodu?

Minulost v sobě uzavřela a raději na ni zapomněla

Před pár lety šokovala herečka VERONIKA GAJEROVÁ (53) prohlášením, že je svému bývalému manželovi vděčná za jeho nevěru. Cesta ke štěstí ale byla dlouhá a trnitá. Působí spokojeně a vyrovnaně. Sice po svém boku nemá momentálně žádnou lásku, ale nevypadá to, že by zoufale někoho sháněla. Však má za sebou i období, kdy byla úplně na dně.

O děti nejevil žádný zájem

Před více než 10 lety se jí rozpadlo manželství. A nejenže od ní tehdejší partner PETR KRACIK (57) odešel a nakonec se znovu oženil s mladší kolegyní TEREZOU KOSTKOVOU (39), ale neměl zájem ani o jejich děti, což Veronika samozřejmě nesla nejhůř. Vždycky žila pro rodinu a ani ve snu by ji nenapadlo, že jednou bude muset čelit něčemu, jako je rozvod. Než přišla do hry Tereza, řešili s tehdejším manželem i jiné ženy, ale on se k rodině prý pořád vracel a tvrdil, jak ji miluje. „Věřila jsem mu a vůbec netušila, co se děje,“ vzpomíná na svoji bláznivou naivitu herečka s tím, že pouze vnímala napětí a to se pak přenášelo i na jejich dvě děti, ELIŠKU (14) a KRYŠTOFA (19). Období stresu ale nakonec s odchodem otce od rodiny skončilo. Nebylo to ale hned.

Konec znamenal vysvobození

Herečce se v jeden okamžik zhroutil svět a netají se tím, že musela navštěvovat psychiatra. Petrovi nemohla dlouho odpustit, jednoho si ale uvědomila, že takhle už dál nechce žít. „Měla jsem v sobě zapíchané střípky ublíženosti, jakmile jsem se jich zbavila, pocítila jsem lásku k sobě,“ vysvětluje, jak se situace obrátila. A to byl moment, kdy začala znovu naplno žít. „Necítím žádnou zášť,“ prohlašuje a dodává, že je za mužův odchod vděčná. Konečně našla sebe samu a ví, o čem život je. Jenom ten partner schází.

Předvídala, že opustí i Terezu

Když Kracik odešel k půvabné mladší kolegyni, Gajerová prý předvídala, že to samé nakonec udělá i mladé Tereze. Na její slova možná došlo. Vztah Petra a Terezy trval více než 10 let. Během této doby se proslýchalo, že Kracik měl Kostkovou občas podvést s jinou ženou. Jestli ale byla nevěra i důvodem jejich nedávného rozchodu, to ví jen oni dva. A Veronika? Ta se s Terezou už dávno usmířila a dokonce spolu občas zajdou na kafíčko. Jestli i v posledních měsících radila Tereze, jak vybruslit ze vztahu s režisérem, to opět ví jen ony dvě samotné.

Vztah Kracika s Kostkovou už je také minulostí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden