Moje sladké tajemství

Při bouřlivém rozvodu prý došlo i na rvačku

Moje sladké tajemství

Vyčerpala všechny pokusy o záchranu svého manželství, než definitivně pochopila, že to nemá smysl.

Herečka Milena Steinmasslová (66) působí na první pohled jako velice mírná dáma. I ona ale zřejmě umí vystrčit růžky. Vždyť její bývalý manžel dokonce tvrdil, že se po jejich rozvodu zhroutil.

Stále atraktivní Milenu Steinmasslovou (66) diváci poprvé zaregistrovali na počátku sedmdesátých let, kdy si zahrála starší sestru nemocného Adama ve skvělém dramatu Karla Kachyni (†79) Už zase skáču přes kaluže.

Milé vzpomínky na normalizační seriál

Následovalo pár drobných rolí a roliček a po uvedení komedie Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách už Steinmasslová patřila mezi stálice české filmové a televizní scény.

Také se ještě jako velmi mladá dáma objevovala v tolik oblíbených seriálech, z nichž pro začátek můžeme zmínit alespoň cyklus Muž na radnici. Na ten prý Milena vzpomíná obzvlášť ráda, protože se díky němu

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden