Můj čas na kafíčko

Při natáčení dělá Schneiderová pořádné dusno

Vždy milá a usměvavá. Taková je herečka Jitka Schneiderová (43). Alespoň podle diváků nebo fanoušků, kteří ji pravidelně sledují v televizi. Jenže podle kolegů je to prý úplně jinak. Ze zákulisí natáčení seriálu Přístav totiž unikla informace, že s touhle herečkou hned tak někdo nezamete. Ba právě naopak! Když se jí něco nelíbí, dokáže si pořádně vyskakovat! Jakými rozmary trpí?

Režiséra vytočila doběla

Její kolegové z natáčení svorně tvrdí, že s kolegy se většinou moc nebaví. Spíš si jde mezi jednotlivými scénami vždycky někam odpočinout a obyčejné lidi prý ani nepozdraví. „Vypadá to, jako by pro ni byli lidé z komparsu pod úroveň,“ prozradil jeden z členů natáčecího štábu. Výjimkou prý není ani to, že dělá na place často zbytečné dusno. „Naposledy se třeba odmítla jít převléct, protože se jednalo o krátkou scénu, po níž chtěla hned odjet a strašně spěchala,“ pokračoval člen štábu. Režisér se nakonec prý tak rozčílil, že z toho vznikla pořádná mela. A co na to sama Schneiderová?

Z nenápadné herečky se stala pořádná lvice.

Proč při natáčení usíná?

Ta údajně dělá, že nic. Nejdřív prý tvrdila, že si na žádnou hádku nepamatuje, pak ale obrátila. „Bylo to celé jinak, ale to nebudu řešit,“ vysvětlila krátce, ale ve velkých rozpacích herečka. Nejvíc se ale rozohnila ve chvíli, kdy se dozvěděla, že o ní lidé rozhlašují, že před natáčením a ve volných chvílích dřímá. „To vám musel říct nějaký člověk, který má problém sám se sebou,“ osočila se později. Pak vysvětlila, že unavená byla jen v době, kdy soutěžila a trénovala ve StarDance. Tanec ji dost fyzicky vyčerpával. Jak je to doopravdy, se asi nedozvíme, jedno je ale jisté. Pohoda, která by měla při natáčení seriálu vládnout, tady zřejmě schází. Stala se z Jitky díky Stardance nafrněná hvězda?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden