Moje šťastná hvězda

Při návštěvě zemřel milované manželce v náručí

Moje šťastná hvězda

Dana Syslová vůbec nečekala, že by ji mohl Vlastimil Hašek tak brzy opustit. V tu chvíli navíc netušila, že tím trable teprve začínají.

Nenápadný vzhled, civilní herectví a silné brýle, i tak by se dal popsat VLASTIMIL HAŠEK (†63). Tím učaroval i DANĚ SYSLOVÉ (76), která s ním nakonec zůstala až do smrti.

Za svůj život ztvárnil Vlastimil Hašek (†63) desítky filmových a televizních rolí, stejně jako divadelních postav. Přesto pro většinu z nás navždy zůstane nadporučíkem Rudolfem Pekařem ze seriálu Malý pitaval z velkého města.

Služebně nejstarší kriminalista v partě sympatických hlavních hrdinů byl prototypem chlapíka, který tak trochu klame vzhledem, protože na první pohled vypadá jako soused od vedle a ve zločincích může budit dojem, že vlastně není vůbec nebezpečný.

Pořádně klamal tělem

Všichni ale víme, že to bylo přesně naopak, takže se nemůžeme divit, že v době

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden