Moje sladké tajemství
Při životě ji držela naděje a pevná víra
Zpěvačka později řekla, že při životě ji tehdy držela naděje a pevná víra!
Při životě ji držela naděje a pevná víra

Statečná Eva Pilarová (†80) musela v životě spolknout nejednu hořkou pilulku. Dvě její manželství skončila rozvodem, většina její kapely zahynula při leteckém neštěstí, a dokonce se poprala s rakovinou.

Zpěvačku Evu Pilarovou (†80) několikrát v životě potkaly chvíle, na které by nejraději zapomněla. Na vlastní kůži poznala, jaké to je, když někoho mine smrt o vlásek.

Naštěstí nebyla na palubě

V roce 1973 její kapela zahynula při leteckém neštěstí, přežil přežil jen baskytarista Petr Marcol. Sama Eva však naštěstí nebyla na palubě letadla, protože se rozhodla na Kubě, kde předtím koncertovali, ještě pár dnů zůstat.

Dostala tehdy od života druhou šanci a rozhodně ji nepromarnila. Jako zpěvačka sklízela jeden úspěch za druhým a přibrzdit ji nedokázala ani rakovina, kterou onemocněla v osmdesátých letech.

Poslední muž Honza jí byl oporou až do konce.

Vzepřela se nelítostnému osudu

Lékaři jí dávali jen rok a půl života, ona se ale nelítostnému osudu vzepřela. Po stanovení diagnózy spolupracovala nejen s lékaři, ale i s léčiteli. Pilarová později řekla, že při životě ji tehdy držela naděje a pevná víra.

Často se modlila a pevně doufala ve své uzdravení. Brzy si byla jistá, že vše přežije a že se jí nic zlého nestane. My už víme, že se její tušení vyplnilo. Zpěvačka se uzdravila, a ještě si znemoci odnesla i něco pozitivního.

Záleželo jí jen na zdraví, lásce a zpívání

Změnil se jí žebříček hodnot a to, co pro ni dříve bylo důležité, najednou ztratilo na významu. Od té doby jí záleželo už jen na zdraví, lásce a zpívání, a to přesně v tomto pořadí. A právě lásky se Evě dostalo vrchovatou měrou. V roce 1984 se provdala za bývalého tanečníka Jana Kolomazníka (69), a jak se již brzy ukázalo, bylo to šťastné rozhodnutí.

Jan ji podporoval v práci, vytvářel jí zázemí a byl při ní i ve chvílích nejtěžších. To když v roce 2019 podstoupila náročnou operaci a pak byla upoutána na lůžko. Bohužel, ani všechna Janova láska jí nestačila, a Eva 14. března 2020 zemřela.

Související články
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
Můj čas na kafíčko / 17.10.2024
Zvláštní informace kolují českým showbyznysem s ohledem na konec Pavly Tomicové (62) v seriálu ZOO. Oblíbená herečka a její postava Anežky Krásné se do samotného finále projektu nedostala. Prima s ní ale měla počítat do dalšího seriálu, který měl volně navazovat na divácky úspěšnou ZOO. Jenže Tomicová odmítla. „Její okolí jí to v podstatě nedovolilo. Mají v živé […]
reklama
Moje šťastná hvězda / 17.10.2024
Moderování Snídaně s Novou herečku Danu Morávkovou (53) po boku Jana Čenského (63) baví, ale zdá se, že jde na dno svých sil. Jak jinak si vysvětlit, že spí hodinu denně a dře do posledního dechu?  Je to teď na ní? „Mně se stane, že přijedu ve dvě ráno z divadelního zájezdu a za hodinu a půl už musím vstávat,“ […]
Herečce Anně Kadeřávkové (27) ze seriálu Ulice se lepí smůla na paty. Poté, co konečně vyřešila problém s developerem, těšila se na stěhování. Místo toho ale přišel rozchod! Dva roky se těšila, až bude její hnízdečko hotové, ale ani ve snu by neřekla, že v něm nakonec skončí úplně sama. Anna Kadeřávková (27) byla přitom ještě […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz