Moje šťastná hvězda

Přičarujte si do domu peníze!

Moje šťastná hvězda

Rituály opakujte tak často, jak jen to půjde. Pomohou vám k tomu svíčky, rýže i koření.

Již naši předci se snažili přivolat do svého života hojnost, dobrou úrodu a mnohdy také úspěšný lov pomocí prastarých rituálů. Prozradíme vám, jak na to.

Peněžní rituály můžete opakovat tak často, jak je libo. Mají však svoji podmínku. Fungují jen tehdy, pokud máte dobré srdce a úmysly. Touží-li někdo po penězích, aby druhému uškodil, karma mu to ve zlém vrátí.

Rýžový rituál pro získání peněz

Starověcí Číňané si pomocí tohoto rituálu přivolávali do svého života peníze jednoduchým způsobem. Na jeho provedení potřebujete šest kuliček černého pepře, rýži, dvě zelené svíčky a dvě sklenice, které lze uzavřít.

Do každé z nich dejte hrst rýže, přidejte tři kuličky pepře a víčky sklenice utěsněte. Jednu sklenici byste měli umístit do kuchyně, druhou do jídelny. Vedle každé umístěte jednu ze svíček a nechte je zcela dohořet. Pro posilnění rituálu nechte

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden