Moje šťastná hvězda

Přijde Borhyová brzy o místo v televizi?

Diváky už Borhyová přestává bavit a touží po změně. Vyfoukne jí místo na Nově sexy kolegyně?

Nepříjemná kritika se snesla na moderátorku LUCII BORHYOVOU (44). Ta podle diváků nezvládla silvestrovskou show a už by ji nejraději na televizních obrazovkách nikdy neviděli!


Tak tohle se prý opravdu nepovedlo. Lucie Borhyová (44) to schytala za silvestrovskou show a televizní diváci si přejí, aby už se na televizních obrazovkách nikdy neobjevila.  Lidem vadí, že Nova Borhyovou nacpe doslova všude.


Nova si však neuvědomuje, že co platilo někdy před deseti lety, je už dnes úplně jinak. A nejspíš to cítí i sama moderátorka. Pokouší se zpívat, kývla i na role v seriálech Ulice, Comeback či Ordinace v růžové zahradě. Konec dříve uctívaného sexsymbolu jako by se pomalu blížil.


Kdo si brousí zuby na její místo?


Na svou šanci stát se nováckou jedničkou čekají mladší, ne tak okoukané tváře v čele s Veronikou Petruchovou (27). Tu si navíc diváci velmi oblíbili a je proto pro Borhyovou opravdovou konkurencí.


Borhyová už se asi lidem omrzela, naopak Petruchovou si velmi oblíbili.

Možná se tak opravdu blíží okamžik, kdy bude vystřídána, a pak bude mít Borhyová problém. Není totiž příliš pravděpodobné, že by po ní sáhla jiná televize. Na to je až moc spojena s Novou.

Rozšíří s partnerem rodinu?

Tím spíš, když je jasně patrné, že už jsou jí diváci přesyceni.  Šance to ale samozřejmě může být pro splnění jejího jiného snu, konkrétně založení rodiny s partnerem, právníkem Michalem Smečkou (34).

Borhyová už má sice dvě děti ze svých dvou předchozích vztahů, nicméně Smečka je podle našich informací bezdětný. A údajně už se několikrát před svou partnerkou zmínil, že by to chtěl změnit.

A jelikož se evidentně její konec na Nově blíží, mohla by to být ideální příležitost proto si dát od práce přestávku a věnovat se práci na miminku.

Proslýchá se, že by právník chtěl s moderátorkou dítě. Podaří se to?

Přeruší načas kariéru?

Přece jen je Borhyové 44 let a to je ideální čas na to, ještě o miminko pokusit. Pokud by navíc nějaký ten rok vydržela na mateřské, mohla by se poté zase do televize vrátit.

Diváci by si od ní odpočinuli a možná by jí dali druhou šanci. Oblíbená totiž byla spoustu let a velká kritika se na ni snáší až poslední dobou, kdy jí začíná být na obrazovkách až moc.

Budoucnost je otevřená

Uvidíme tedy, kam následující kroky Borhyové v jejím životě budou směřovat. Vyloučit nelze ani to, že si Smečku vezme. Ačkoli měla více vážných vztahů, před oltářem nikdy neskončila. Navíc by si po všech těch smůlách v lásce zasloužila happy end ve formě krásných šatů a výměn prstýnků. To ukáže ale až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden