Moje sladké tajemství

Přijde brzy překvapivá žádost o ruku?

Moje sladké tajemství

Cítí, že by mu mohl sexy herečku někdo brzy přebrat?

Nejdřív Eva Burešová (27) s Přemkem Forejtem (33) mlžili, ale teď to vypadá, že chtějí, aby celý svět věděl, že se milují. Co tak najednou? Že by se snad chystal brzy jejich vztah významně posunout?

Jindy upovídaná herečka Eva Burešová (27), která je hlavní hvězdou seriálu Slunečná, mlčí jako hrob, pokud přijde řeč na její soukromí. Jenže teď se zdá, že konečně v porotci televizní soutěže MasterChef Přemku Forejtovi (33) našla svého pana Dokonalého, a ostražitost jde stranou! V jejím okolí se dokonce šušká o blížící se svatbě!

Už jsou spolu nějaký ten pátek

Po boku kuchaře je šťastná už delší dobu a podle všeho jim to skvěle klape. Zcela samozřejmě už ho Eva zapojila i do života svého syna Nathaniela (3), který je pro ni absolutním středobodem vesmíru. A je vidět, že tihle dva si skvěle rozumí.

To pochopitelně naplňuje Burešovou štěstím, o které se už prostě musela podělit se svými fanoušky na sociální síti. Tam umístila fotografii, kde Forejt drží

Zbývá vám 61% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden