Moje šťastná hvězda

Přijde Hanychová o dceru? Soukup má trumf!

Moje šťastná hvězda

Milovali se, založili rodinu a měla být svatba. Jenže teď si nemohou přijít na jméno a válčí o dceru Rozárku.

Boj bývalých milenců o dceru Rozárku (1) asi jen tak neskončí. Jaromír Soukup (54) ji chce do střídavé péče, Agáta Hanychová (38) je proti.

Strochou nadsázky se dá říct, že Agáta Hanychová (38) je u soudu jako doma. Uběhlo jen pár týdnů od chvíle, kdy se u Obvodního soudu pro Prahu 6 střetla s exmanželem Jakubem Prachařem (40). Řešili nové rozdělení péče o jejich dceru Miu (6).

Zatímco s hercem se podle všeho dokážou domluvit, byť spolu nemají nijak vřelé vztahy, totéž se rozhodně nedá říct o jejím sporu s Jaromírem Soukupem (54).

Bývalí partneři na sebe už několik měsíců házejí špínu a přemýšlejí, jak jeden druhého co nejvíc očernit. Přitom to vypadá, že mediální magnát rozhodně

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden