Moje sladké tajemství

Přijde hvězdná výměna?

Má Bohdalová v plánu stát se součástí Slunečné?

Na první pohled je herečka Iva Hüttnerová (72) žena, kterou jen tak něco nerozhodí. Jenže jak to vypadá, teď ji přemohl strach. Přijde o roli, která už se připravuje pro Jiřinu Bohdalovou (89)?

Od začátku natáčení patří herečka Iva Hüttnerová (72) k základním pilířům oblíbeného seriálu Slunečná. Jenže diváci si nemohli nevšimnout, že už nějaký čas se její postava příliš neobjevuje. A tak se logicky ptají, co to má znamenat.

V zákulisí se proslýchá, že Iva zřejmě přecenila svoje síly a podlehla strachu z všudypřítomného koronaviru. To by se sice lidsky dalo pochopit, jenže tvůrcům seriálu to nehezky zkomplikovalo situaci. Na chodbách se tak mluví o tom, že svou nepřítomností měla narušit původní scénář, a dokonce se prý uvažuje o tom, že s ní televize rozváže spolupráci.

Pochopitelně ruku v ruce s tím jdou spekulace o možných náhradnicích. A mezi jmény, která padají, je i hvězdná Jiřina Bohdalová (89). Ta, jak se zdá, má pro strach uděláno, a tak by už brzy televizní diváci mohli mít jasno o tom, zda hvězdná rošáda proběhla tak, jak se o tom v současnosti mluví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden