Moje sladké tajemství

Přijde konečně vytoužené dítě?

Bylo prozrazeno tajemství, že herečka Jana Plodková (37) patrně hodlá udělat zásadní změnu ve svém životě. Vypadá to, že totiž touží po potomkovi. Není divu, že by Jana ráda posunula vztah se svým dlouholetým partnerem, optikem Filipem Žilkou (41).

Sama si totiž zatím neokusila, jaké je to být matkou. „Já mám v sobě tolik lásky, věřím, že i díky rodičům. Sama bych si určitě děti moc přála,“ přiznala Plodková v nedávném rozhovoru. Dočká se Jana svého snu? Co jí vlastně bránilo, že si ho nevyplnila? Nechce už déle čekat Je s podivem, proč by se Jana z ničeho nic chtěla vzdát herectví a vrhnout se na roli matky.

Sama totiž před pár lety tvrdila, že rozhodně ještě není psychicky připravená na miminko. „No, moje dítě ještě počká,“ řekla Jana. Také ale dodala, že určitě jednou nastane zlom, který změní její názor. Přišel ten zvrat snad nyní? Zdá se, že Plodkové se stala blízká její role v seriálu Černé vdovy.

Vyslyší její partner přání o založení vlastní rodiny?

Tam měla možnost si zahrát úlohu matky. Pravděpodobně si díky tomu uvědomila, jak by to bylo hezké, kdyby i ona konečně měla vedle sebe děťátko. Navíc je pravda, že Janě již tikají biologické hodiny a má tak nejvyšší čas na to, aby si splnila svoji touhu. Bojí se závazků? Vyšlo najevo, že se Plodková za poslední dva roky téměř nezastaví. Hereckých nabídek se jí dostává rychlostí blesku. Vždyť má také za poslední dva roky na svém kontě sedm filmových a čtyři seriálové role.

Proč Jana najednou přijala tolik zakázek? Předtím si přitom užívala více klidu. Možná, že za tím stojí právě to, že si chce našetřit na to, aby mohla dopřát svému vysněnému dítěti jen to nejlepší. Jak se ale tváří Žilka na její přání o založení rodiny? V zákulisí se proslýchá, že mu prý vy hovuje, jakým stylem si partneři doposud žili. Kdoví, jestli Jana nemá i z Filipovy hlavy, že nechce vstoupit do svazku manželského. Jednou prozradila, že svatba je přípravou na rozvod. Neomílá jí to ale stále dokola právě její partner? Nejspíš se Plodková prozatím nedočkala veselky ani vlastního dítěte kvůli tomu, že s Žilkou mají na toto téma zřejmě jiné mínění.

Je zatím nejisté, jestli ho Jana dokáže vůbec přemluvit, nebo se jejich cesty nakonec rozdělí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden