Můj kousek štěstí

Přijde kvůli němu o slibný kšeft?

Začátek roku Báru nešetřil, kdy už si začne vybírat chlapy, kteří chodí s hlavou méně v oblacích?

Nedávno se zdálo být vše zalité sluncem. Teď si hvězda Slunečné Barbora Jánová (32) může povzdechnout: Když se nedaří, tak se nedaří. K vyhazovu z reality show se mohou přidat i důsledky rozchodu.

Když Barbora Jánová začátkem roku odlétala do Dominikánské republiky jako účastnice reality show Survivor, nikdo nepochyboval, že jejím fanouškem číslo jedna bude její partner Ladislav Ondřej, známý z Ordinace v růžové zahradě.

Vždyť ještě v prosinci se herečka nemohla dočkat, až oslaví první společné Vánoce, které se ale nakonec ukázaly být i těmi posledními.

„Uděláme si společný Štědrý den. Už máme stromeček a už mi koupil i dárky, které pod tím stromečkem jsou, což je strašně frustrující. Chodím a pořád si říkám, co to teda je,“ rozplývala se nad svým kavalírem, a zřejmě tak ještě netušila, že za pár týdnů bude pohádky konec.

Těžko říct, zda na Báru čekaly pod stromečkem kopačky, jisté ale je, že 2. ledna odlétala do Karibiku už jako nezadaná a Ladislav jí u televize nejspíš pěsti nedržel.

„Rozešli jsme se ještě předtím, než jsem odjela na Survivor, a mohu říct, že to nebylo s žádnou zlostí, jen prostě vztah už nefungoval,“ potvrdila herečka, která se tak v divočině musela vyrovnávat nejen s přežitím v náročných podmínkách, ale pravděpodobně také se zlomeným srdcem.

Šla z kola ven

Nakonec ne nadlouho. Ze soutěže vypadla už mezi prvními, a tak se koncem ledna vracela zpátky – opálená, vyčerpaná a se slovy, že zešedivěla tak o deset let. Sama přiznala, že návrat domů byl pro ni hodně těžký.

Aby také ne, první, co ji doma čekalo, bylo podle všeho stěhování jejího bývalého přítele, což člověku na náladě zrovna nepřidá. Kráska teď bude muset řešit, co bude dál.

Kolegové?

Partner je v trapu a seriál Slunečná, kde měla zásadní roli, definitivně skončil. To je bilance, s níž se bude muset vyrovnat a poohlédnout se po nových láskách i práci. Jeden nový projekt na ni v novém roce podle všeho čekal, ale co čert nechtěl, spolupracovat na něm měla právě se svým, dnes již bývalým, partnerem.

Když s Ladislavem v listopadu oznamovali, že si společně zahrají v novém filmu režiséra Tomáše Magnuska (37), herečka nešetřila nadšením. Jak je tomu ale teď?

Požene se se stejnou vervou do práce, když ví, že se tam bude potkávat se svým bývalým? Nebo ji tvůrci pro jistotu z projektu rovnou diplomaticky vyřadí, aby se vyhnuli případným nepříjemnostem?

Jen zdání

Konkrétní důvod rozchodu herci nekomentují, stejně jako to, kdo komu dal vlastně vale. Přitom vztah dvou seriálových hvězd vypadal ze začátku, který byl před pouhým půl rokem, tak nadějně. Z naděje ale zbyla frustrace a celkem reálná hrozba, že Bára přijde o peníze.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden