Můj čas na kafíčko

Přijde kvůli nim Karel o vše, co má?

Jeden po druhém na něj kašlou! Moderátor Karel Šíp (72) už je pořádně nervózní z toho, že mu hodně jeho známých kamarádů nechce vyjít vstříc a přijít do jeho zábavného pořadu Všechnopárty. Posledním takovým „zrádcem“ je muzikant Ivan Mládek (76).

Důvod, proč se vystoupení s Karlem brání, prozradila jeho dlouholetá přítelkyně a manažerka Libuše Roubychová (36), se kterou má dvě děti. „Odešel před sedmi lety do důchodu a odmítl vystupovat na televizní obrazovce. Nechodí vůbec nikam,“ vysvětluje Libuše. Ivan ale není první, kdo moderátorovi vrazil kudlu do zad. Stejně se zachovala i herečka Simona Stašová (63). „Rozhovory naživo v televizi nejsou má parketa,“ vymlouvá se. Do jaké míry je to pravda a do jaké se jí prostě do křesla šťouravého moderátora nechce, ví jen ona. Karel má každopádně namále, pokud bude takových hostů–nehostů přibývat. Třenice měl v minulosti i s konkurentem, bavičem Janem Krausem (64), nebo režisérem Viktorem Polesným (69).

Vymýšlí, co se dá, aby se zachránil

Karel tak pomalu ale jistě zkouší, do čeho dalšího se vrtne. Jedním z nových pokusů, který by mu mohl zachránit krk, je Minipárty. Ta má jako nová zábavná talkshow volně navazovat právě na Všechnopárty. Dělá si tím zadní vrátka? Největším paradoxem přitom je, že do zábavního průmyslu dlouho lákal i svého syna Karla (37), kterého má se zpěvačkou Marcelou Holanovou (67). Ten se ale raději stal finančním poradcem. „Nutil jsem ho do hudby a málem jsem mu tím zničil dětství,“ sype si teď popel na hlavu. Udělal i on chybu?

Má dvojí metr

Humor má přitom pořád rád. Ale jak on tvrdí, jen ten samozřejmý, který se nemusí zdůrazňovat. Naopak se mu vůbec nezamlouvá pitvoření, přehrávání a tlačení tzv. na pilu. Sám přitom o sobě říká, že ze sebe záměrně dělá při rozhovorech s hosty pořadu přihlouplého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden