Moje šťastná hvězda

Přijde nakonec Burešová úplně o vše?

Moje šťastná hvězda

Ačkoli už se v muži jednou šeredně spletla, stejně herečka vše vsadila na jednu kartu. Myslí si, že je Forejt ten pravý, ale to rozhodně nemusí.

Jako by toho nebylo v životě EVY BUREŠOVÉ (28) v posledních týdnech málo. Hovoří se o problémech v práci, ale také se šušká, že otcem dítěte, které čeká, není PŘEMEK FOREJT (35). Je to pravda?

Na první pohled by se mohlo zdát, že hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (28) prožívá nejkrásnější období svého života. Kromě pracovních úspěchů je totiž rovněž v očekávání. Společně se svým partnerem, uznávaným kuchařem Přemkem Forejtem (35), čekají prvního společného potomka.

Zvláštní ale je, že se v kuloárech stále řeší, kdo je otcem dítěte. Jako by snad někdo nemohl uvěřit tomu, že herečka s kuchařem tak rychle otěhotněla! Burešová se s Forejtem seznámila v minulém roce během natáčení pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde byla tehdy porotkyní.

Nebyla to láska na první pohled

Během jednoho z dílů vystupoval Forejt jako slavný Justin Timberlake. Eva mu tehdy chtěla

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden