Moje šťastná hvězda

Přijde o dobrou pověst?

Jsou snad doby jeho největší slávy definitivně pryč? A čím se teď bude živit?

Jak se zdá, tak na PETRA RYCHLÉHO (56), kterému se ještě nedávno přezdívalo stroj na peníze, udeřily těžké časy. Čeho je pro pár korun schopný?


Bývaly prý doby, kdy Petru Rychlému (56) chodilo na účet i bezmála půl milionu korun měsíčně. Ne nadarmo se mu tehdy s nadsázkou říkalo stroj na peníze. Uteklo ale pár let a všechno je jinak.


Podobně jako ostatní herce, tak i Rychlého zasáhla nepříjemná nucená přestávka kvůli pandemii, která se chtě nechtě podepsala na jeho bankovním účtu. Představitel Čestmíra Mázla z Ordinace v růžové zahradě ale rozhodně nezahálel a chtěl si zajistit alespoň nějaký příjem.


Na příjmy ze seriálové Ordinace se už nemůže herec spoléhat tak jako dřív.

Kdo mohl tušit, jak zle to celé dopadne. Teď se mu smějí nejen fanoušci, ale údajně i někteří kolegové. Příště možná herec raději oželí pár tisíc a zachová si dobrou pověst.

Prodává vše

Rychlý dlouho patřil ke stálicím oblíbeného lékařského seriálu, jenže letos mu výrazně ubylo natáčecích dní a v Ordinaci se sotva mihne. A protože ani společenské akce se stále ještě nerozeběhly naplno, ani na moderování nemůže herec príliš spoléhat.

Naštěstí Rychlého jméno je ještě stále dobrou značkou, která prodává. Není proto divu, že dostává herec a moderátor celou řadu zajímavých nabídek na reklamu.

Od aut až po kalhotky

Stal se tak třeba tváří autobazaru nebo spolupracuje s internetovým obchodem, který prodává spodní prádlo. A právě poslední natočené reklamní video Rychlého zvedlo ze židle snad všechny jeho fanoušky. V reklamě stojí Rychlý za prádelní šňůrou, na níž visí dvoje trenýrky a podprsenka.

Herec cituje text: „Trenky sem, trenky tam, trenky, kam se podívám.“ Jako bonus se fanoušci dozvěděli, jaké prádlo Rychlý preferuje. Celé video končí po čtyřiceti vteřinách sloganem: „Rychlého viděti, slevu míti.“

Když pomineme fakt, že se to Petrovi nerýmuje, tak to navíc není ani trochu vtipné. Vlna negativních komentářů od fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat. A nutno podotknout, že herec dostal opravdu zle naloženo. Fanoušci si nebrali servítky.

Co s manželkou, klape jim to?

Zahrnuli ho kritikou

„To snad už není pravda! Ordinace už tolik nevynáší, lidé na to nechtějí koukat, tak budete dělat reklamy a honit peníze, kde se dá?“ napsal jeden z diskutujících s tím, že ani obyčejní lidé to v této těžké době nemají snadné.

Jiní nadávali, že je herec trapný a reklama ubohá, a poslali ho, chudáka, do patřičných končin. Příště by prý mohl třeba inzerovat hygienické potřeby pro ženy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden