Můj kousek štěstí

Přijde o korunu královny seriálů?

Coby hlavní hvězda Slunečné soupeří Eva Burešová s Barborou Černou, která hraje v konkurenčním seriálu Anatomie života. Obě mladé ženy jsou velmi podobné typy.

Končí legrace. Na televizní trh vstoupil seriál Anatomie života, mapující život čtyř atraktivních zdravotních sestřiček z traumatologie. Vytasila se s ním televize Nova, která tak hodlá konkurovat Slunečné na Primě, jejíž sledovanost momentálně trhá rekordy.

Televizní souboj roku – tak se hovoří o střetu Slunečné a Anatomie života. Slunečnou sleduje v průměru 1,2 milionu diváků, což je pěkné číslo. Anatomie života ji prozatím nedohonila, první díl zaujal necelý milion zvědavců, což bude možná klesat, protože byly stížnosti na ponurost děje.

Barbora Černá v seriálu Anatomie života.

Nová bohyně

Jeden názor za všechny: „Nějak to na mě působilo depresivně. Nakonec jsem přepnula. Myslím, že je kolem nás hodně smutku a utrpení.“Jedna ze seriálových sestřiček, Barbora Černá (25), až nápadně připomíná Evu Burešovou z konkurenční Slunečné.

Patrně to byl úmysl, zařadit stejný typ, to aby potenciální přeběhlíci, kteří se rozloučí se Slunečnou a začnou hltat Anatomii, nepřišli o svou oblíbenou éterickou tmavovlasou vílu.

Šeptá se, že tato skutečnost plní Evu Burešovou značnou nejistotou. Navykla si být nekorunovanou královnou současné televizní zábavy, a najednou se vynoří nová bohyně.

Lstivě se svléká

Zatímco Burešové Týna Popelková je k zbláznění cudná, sestřička Ema Zárubová, kterou hraje nápadně krásná Barbora Černá, se divákovi lstivě podbízí. Hned v prvním díle seriálu předvedla žhavý striptýz, čímž si jistě podmanila nejednoho fanouška.

Oproti Burešové, jež ve Slunečné nosí kostkovanou košili, montérky a gumáky, tedy drží v rukou mocný trumf: nahotu. Jak asi skončí tahle pomyslná soutěž? Nechme se překvapit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden