Moje šťastná hvězda

Přijde o kšefty kvůli zdraví?

Už před třemi lety PAVLA TOMICOVÁ (57) bojovala s vážnou nemocí. Kvůli ní také hodně zhubla. Co ji ale trápí dnes?

Ještě před třemi roky, když byla hvězdou nekonečného seriálu Ulice, se svěřila se svými velkými zdravotními komplikacemi. Měla silnou cukrovku, a tak musela držet přísnou dietu a brát léky.

Pavla Tomicová (57) byla věčně unavená a také bojovala s nadváhou. Musela zcela změnit svůj životní styl, začít jíst zdravě a víc se hýbat, jinak hrozilo, že bude mít kvůli nemoci možná i doživotní následky.

Všechna shozená kila jsou zase zpět

Herečka si rady lékařů vzala k srdci a snažila se dělat všechno, co jí doporučovali. Za několik měsíců zhubla dvacet pět kilogramů a vypadala jako jiný člověk. Jen zářila štěstím a překypovala elánem.

Pryč byla únava a i špatná nálada z pochroumaného zdraví. Konečně si mohla užívat plnohodnotného života. Když pak byla pozvána jako účinkující do StarDance, byla radostí bez sebe. A opět zhubla.

Vypadala mladší než kdy dřív. Troufla si flirtovat s kolegy, a dokonce se spekulovalo o jejím románku s tanečníkem Markem Dědíkem (37).Po skončení pořadu si ovšem svou dávku pohybu neudržovala.

V soutěži zkrásněla a zaujala nejednoho fešáka

Začala zahálet a opět sklouzla k nezdravé stravě. Nyní je jednou z hlavních postav oblíbeného seriálu Slunečná a samozřejmě si diváci nemohli nevšimnout, že všechna shozená kila jsou zase zpátky a ke všemu má ještě nějaká navrch.

Veškerá její snaha přišla vniveč. Sama herečka tvrdí, že za to mohou vleklé zdravotní problémy. Bolí ji totiž koleno, kvůli kterému nemůže skoro ani chodit, natož aby snad dělala nějaký sport.

Trápí ji údajně dokonce i při natáčení. Proto se společně s manželem Ondřejem Malým (54) chystají do lázní. On má jezdit na kole a plavat, ona bude odpočívat a rehabilitovat. Je to asi její poslední šance dát se do pořádku. Mohla by začít přicházet o role.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden