Můj kousek štěstí

Přijde o svého syna?

Tudy cesta nevedla, vztah s novým přítelem Agáta Hanychová dost brzy vzdala. Teď se z velké dálky vrací otec jejího syna a modelka má zamotanou hlavu, co tím asi myslí. 

Soukromý život bývalé modelky Agáty Hanychové (34) dostává jednu ránu pod pás za druhou. Nejprve musela řešit nepříjemný a médii propíraný rozpad manželství s hercem a moderátorem Jakubem Prachařem (36), který se navíc svého času choval jako malé děcko a dělal si ze všeho v televizi jen legraci. Pak se všude producíroval s mladší náhradou své ženy, velmi rozvernou modelkou Denisou Dvořákovou (28), kterou už stačil představit i rodině. Na malou chvíli se zdálo, že by mohla být Agáta šťastná po boku nového přítele Zdeňka Turka (36) s nímž dokonce vyrazila na společnou dovolenou do exotického Thajska. Všechno hezké ale vzalo brzy za své a modelka má opět starosti. Bojí se dokonce, že by mohla ztratit syna Kryšpína (8).

Začalo se mu stýskat Po dlouhé době se ze slunného Bali vrátil do Čech Miroslav Dopita (35), bývalý partner Agáty a také otec jejího syna. Přesto, že se v zahraničí měl s manželkou Terezou velmi dobře, vrátil se do rodné země a vyvstává pochopitelně otázka proč. Oficiálně prý proto, že se mu stýskalo po rodných Čechách. Skutečný důvod je ale možná mnohem vážnější. Podle našich informací zatoužil Dopita po svém synovi, kterého by měl chtít vychovávat sám. Už v minulosti se spekulovalo o tom, že by ho měl nejraději ve své výhradní péči. Na druhou stranu by se mu nemohl nikdo divit. Kdyby s ním žil syn na Bali, měl by klid od mediálního humbuku, který Hanychovou po celý jeho život provází. Mohl by vyrůstat jako jakýkoli jiný kluk a navštěvovat nějakou mezinárodní školu, která tam jistě bude k dispozici. Takovou variantu by ale asi jen těžko Kryšpínova matka Agáta rozdýchávala. V minulosti se také objevily náznaky, že ačkoli to s Dopitou modelka ukončila kvůli jeho nevěrám, nikdy jí nepřestal být lhostejný. Dokud byla ještě s realitním makléřem Turkem, zdála se být šťastná, ale rozešli se. Prý v dobrém, jako dobří kamarádi.  Vrátí se? Rozuměli si, ale Agáta krach vztahu zdůvodnila tím, že neměla na nového muže tolik času. Kromě Kryšpína má totiž ještě dvouletou Miu s Prachařem. Rozchod ale proběhl hned po návratu z dovolené, takže pravda bude asi jinde. Konec vztahu s Dopitou ji ale bolel nejvíc. Milovala ho. Pokusí se bývalého zase ulovit? Nenaznačuje nakonec bývalý hráč amerického fotbalu svým návratem ještě něco? Uvidíme.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden