Moje šťastná hvězda

Přijde Shannen Doherty o svá prsa?

Slavná Brenda zvažuje operaci

Hvězda seriálu Beverly Hills 902 10 SHANNEN DOHERTY (44) řeší vážné zdravotní problémy. Rakovina prsu, která ji trápí od loňského jara, stále neustupuje, a tak vážně uvažuje nad mastektomií.

Když se Shannen, kterou zná většina televizní populace spíše jako Brendu z kultovního seriálu  90. let, dozvěděla, že její tělo napadla zákeřná rakovina, obrátilo jí to život vzhůru nohama. Okamžitě přestala pracovat a naplno se oddala péči špičkových amerických lékařů. Více než rok se neukázala ve společnosti a všichni doufali, že se její zdravotní stav zlepšuje. Teď se ovšem veřejnost přesvědčila o opaku, když herečka přes nepřízeň osudu dodržela slovo a odletěla do Austrálie, aby se zúčastnila akce s názvem Supanova, která je určena fanouškům sci-fi. Přestože se nevzdává a s nemocí stále bojuje, je na ní znát únava a vyčerpání. Podle přítomných to byl velmi smutný pohled. Byla pohublá, měla bledou pleť a velmi výrazné vrásky. Bezstarostnou středoškolačku Brendu, kterou všichni tak milovali, už nepřipomínala vůbec ničím. Nejenže přijela pozdravit své příznivce, ale také se rozhodla o nemoci stručně promluvit a uvést věci na pravou míru.

Zanedbaná péče

Právě tady poprvé přiznala, že uvažuje nad chirurgickým odstraněním obou prsů. Už má za sebou konzultaci .s lékařem a od operace ji dělí pouhý krůček. „Jsou to jen prsa, raději budu naživu a šťastně zestárnu,“ vysvětlovala herečka, která se nakonec dočkala obdivu a velkého aplausu. Prozradila také, že je přesvědčena, že za její onemocnění může správce jejích financí, který měl mimo jiné na starosti i platby zdravotního pojištění, jež nakonec zanedbal a přestal s ní úplně komunikovat. Firma, pro kterou pracoval, přitom pravidelně dostávala pět procent z jejího celkového příjmu. Celý rok nenavštívila lékaře, jelikož se nemohla přihlásit zpět do systému. Podle odborníků se její zdravotní stav právě v tomto roce zhoršil. Shannen se tedy rozhodla pro žalobu. Podle odborníků nemá prý ale velkou šanci uspět.

Jako Brenda v seriálu Beverly Hills 90210 byla Shannen (vlevo) velmi populární.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden