Můj čas na kafíčko
Přílišná upřímnost se Slováčkové moc nevyplatila
Přílišná upřímnost se Slováčkové moc nevyplatila

Je tomu jen pár týdnů, co herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Anna Slováčková (28) poskytla médiím až překvapivě otevřený rozhovor.

Odhalila v něm své sexuální touhy a sny. Přiznala, že ji velmi přitahuje swingers, a to zvlášť atmosféra. Přiznala ale, že pokud si někdy takový sen splní, pak to bude v zahraničí.

Hlavně aby na to nikdo nepřišel

Nechce totiž, aby ji u toho někdo natočil či nafotil. „Chtěla bych si to užívat bez toho, aniž by na mě koukali lidi stylem: ,Jé, to je Slováčková,‘“ prozradila.

Hodně také sleduje erotické filmy, kde ji nejvíce baví láska mezi ženami. Povídá se ale, že tento otevřený erotický rozhovor neustál její vztah s partnerem, který s ní už nějakou dobu sdílel i jednu domácnost.

Kvůli chemoterapii přišla o vlasy.

Opravdu je lásky konec?

Prý se měl s herečkou rozejít a ona skončila sama. Pokud to je pravda, musí to pro ni být opravdu složité. Vždyť to byl právě on, kdo s ní byl v okamžiku, když se od lékařů dozvěděla, že se do jejího těla vrátila rakovina. Tu už jednou přemohla, ale současný boj má být o mnoho složitější.

Nevzdává se, je to bojovnice

Anna Slováčková je ale znovu statečná a je připravena opět vybojovat nad rakovinou dílčí vítězství. Nechce si ani na chvíli připustit, že nemoc nezvládne. Nezbývá tak než věřit, že na tento boj nebude sama.

Je všechno úplně jinak?

Ačkoli si o rozchodu štěbetají i vrabci na střeše, dokud to nebude oficiální, nechce se nám tomu uvěřit. Přece by je nerozdělil jeden, byť velmi odvážný, rozhovor, který herečka poskytla. Určitě se svým partnerem předem konzultovala, jestli to není až moc upřímné a zda s tím souhlasí.

Dočká se zásnub?

Dobře totiž věděla, že je to velmi intimní záležitost. Slováčková o něm totiž dlouhodobě mluví jako o člověku, se kterým se dlouhé roky kamarádila a až poté jejich vztah přerostl v lásku.

Snad je tak mezi nimi vše v nejlepším pořádku a někdy v budoucnu se i vezmou. Koneckonců o zásnubách a svatbě herečka také v posledních měsících otevřeně mluvila. My věříme, že řeči o rozchodu jsou jen drby.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz