Moje šťastná hvězda

Primář Blažej se opět shledal se svou milovanou Popelkou

Moje šťastná hvězda

Josef Abrhám s Libuší Šafránkovou si byli souzeni. Není proto ani divu, že se po její náhlé smrti herec tak moc trápil a jen marně hledal zase radost ze života.

Poslední měsíce byl JOSEF ABRHÁM (†82) už jen stínem muže, ze kterého se ženám podlamovala kolena. Tak moc se mu stýskalo po LIBUŠI ŠAFRÁNKOVÉ (†68). Nyní už jsou zase spolu...

Společně s Libuší Šafránkovou (†68) tvořil Josef Abrhám (†82) nejen šťastný manželský pár, který spolu strávil dlouhých 45 let života, ale také hereckou dvojici, kterou diváci milovali. Určitě nejen kvůli talentu, který oběma nadělily múzy měrou vrchovatou.

Bylo to bezesporu i jejich charisma a krásný vztah, který k sobě měli, Když loni na počátku června všemi zbožňovaná Libuška zemřela, nešlo si nevšimnout, že je Josef Abrhám na pokraji svých sil.

Nedokázal žít v jejich společném domově, jejž naplňovala dlouhá desetiletí láska. Přestěhoval se proto k synovi Josefovi (44), ale ani přítomnost nejbližších

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden