Můj kousek štěstí

Princ Harry: Přišel o vše, pro co žil, zbyla mu jen Meghan

Můj kousek štěstí

Srdce syna prince Charlese a princezny Diany správně mělo bušit pro Británii. Jak je tedy možné, že Princ Harry (37) utekl za oceán?

Bývalý vévoda ze Sussexu je mladším synem britského následníka trůnu Charlese (72) a jeho zesnulé první manželky, princezny Diany (†36). Zejména Diana se snažila, aby oba její synové, jak starší William (39), tak i Harry měli alespoň relativně normální dětství, vedla chlapce ke skromnosti, pokoře a soucitu s trpícími.

„Chci, aby moji chlapci rozuměli lidským emocím, jejich nejistotám, lidskému trápení, nadějím a snům,“ přála si zesnulá princezna z Walesu. Zrzavý rošťák – tak se malému princi říkalo. Jeho matka trvala na tom, aby synové neměli výhody mocných a nepletlo jim to hlavu, proto

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden