Můj kousek štěstí

Přines balonek, Koptíku!

Když se Gregorové partner Ondřej Koptík (37)stal známým, zdálo se, že se utrhl ze řetězu. Dělal si, co chtěl, bez ohledu na následky. Pak přišel rozchod, návrat a teď musí sekat latinu.

Seznámili se před čtyřmi lety, když jí mladý muž přišel zprovoznit domů internet. Okouzlení bylo prý oboustranné, přesto se zprvu herečka vztahu s výrazně mladším mužem obávala a bránila se mu. Že by snad mohl mít Ondřej Koptík nekalé úmysly a chtěl se do přízně slavné herečky jen vloudit, to Hana Gregorová (67) absolutně vylučuje. „Poznala bych, kdyby mě chtěl někdo využít. A jsem si jistá, že to tak není,“ říká o svém milenci. I poté, co mladý Koptík napáchal spoustu škody a ostudy, stojí dnes Gregorová pevně za ním. Než tomu tak ale bylo, musel pár ujít dalekou cestu a Ondřej musel začít poslouchat. Kdyby tomu tak nebylo, byl by nucen si nejspíš sbalit svých pět švestek a jít o dům dál.  Asi většina fanoušků Gregorové má ještě v živé paměti poněkud zmatenou žádost o ruku, kterou Koptík nafingoval tak, aby při ní náhodou byl snad každý novinář z většího bulvárního plátku.

O svatbě mluví opatrně 

Jeho žádost tak ztratila veškerou romantiku a Hanku leda tak rozčílila. Od té doby se o svatbě nemluvilo. Ostatně není divu, nebylo vůbec jisté, jestli spolu nesourodí partneři vůbec budou, natožpak aby se brali. Kolem páru je nyní ticho po pěšině a ve společnosti se ukazují spolu jen výjimečně. Herečka prý drží milence hodně zkrátka. Přesto, když se spolu objevili na prestižním Česko-Slovenském plese, neodpustil si Koptík prý opět zmínku o veselce. „Hanku bych si rád vzal, ovšem musela by chtít i ona,“ prohlásil s úsměvem. Zatímco dříve Koptík s novináři debatoval, co to šlo, dnes se drží plaše v ústraní, a pokud nedostane svolení, nemluví s nimi. V minulosti totiž jeho prohlášení napáchala více škody než užitku a nikomu tím neprospěl. Naopak. Dnes proto veškerá rozhodnutí, včetně těch, zda se někdy vůbec stanou s Hankou manželi, nechává výhradě na ní. Ta tam je ten nezkrotný hřebec, který si dělal, co chtěl, a žádná pravidla pro něho neplatila. Teď skáče, jak jeho vyvolená píská a na krku má nůž. Pokud by zapomněl na dobré mravy, přijde nekompromisní konec. Ačkoli to nikdo nechápe, Gregorová se přenesla přes spoustu problémů svého milence. Řešila jeho závislost na tvrdých drogách, veškeré lži, oplzlé básně i intimní snímky a prozrazené detaily z jejich sexuálního života.

Dokázala mu odpustit 

Tohle by dokázala překousnout málokterá, Hanka ano. „Myslím, že odpouštět je lidské. A když nejde o život...“ prohlásila. Návrat měl však jasná pravidla, odvykací léčbu a fakt, že se Koptík stáhne a bude poslouchat. Podle okolí je chování Gregorové vůči milenci místy až za hranicí ponižování. Nejenže musí milenec sekat latinu, ale pravidelně údajně také podstupuje testy na přítomnost drog v těle. Nakolik má takový vztah budoucnost si jen málokdo dovoluje odhadovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden