Můj kousek štěstí

Přinese vám mateří kašička věčné mládí?

Díky této potravě je schopna včelí královna enormních výkonů, které nemají v živočišné říši konkurenci. Denně naklade až 3.000 vajíček, které činí dvojnásobek její hmotnosti. Mateří kašička je vzácná proto, že v každém úlu se jí dá získat jen málo.

Mateří kašička má řadu léčivých účinků, ale nejznámější je její použití v kosmetice. Skvěle regeneruje a vyživuje pokožku, zabraňuje jejímu stárnutí, omezuje tvorbu vrásek. Pomáhá při boji s pupínky, lidem s lupénkou a těm, kteří trpí ekzémy a bércovými vředy. Tím ale výčet jejích zázračných účinků nekončí. S mateří kašičkou nic nezkazíte. Vždycky vám dodá energii a posílí imunitu a obranyschopnost organismu. Zvlášť ceněná je při zánětech průdušek a ústní dutiny, je vhodná při nechutenství, zmírňuje příznaky menopauzy, léčí žaludeční vředy, posiluje játra a srdce, stimuluje kostní dřeň a zvyšuje odolnost vůči stresu. Mateří kašička je nejcennější a nejvzácnější včelí produkt, který zvyšuje komplexní výkonnost člověka, působí proti vzniku civilizačních chorob, působí blahodárně na nervový a hormonální systém člověka, zpomaluje procesy stárnutí a působí pozitivně na prodlužování a kvalitu života.

Může ji užívat každý?

V přirozeném stavu se užívá 0,5g - 1g nalačno denně přímo pod jazyk. Necháte pod jazykem rozplynout, a po 3 minutách spolknete. Po užití je vhodné 30 minut nejíst. Takto ji užíváte denně 20 dní, pak následuje 30 dní pauza, a teprve pak se může opět užívat. Kašičku skladujte v chladničce o teplotě do 8˚C. Vzhledem k tomu, že mateří kašička vzniká z květinového pylu, medu a výměšku slinných žláz včelích dělnic, lidé alergičtí na květinový pyl musí zahájit její používání opatrně. Dojde-li k alergické reakci, je třeba užívání mateří kašičky ihned přerušit. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden