Můj kousek štěstí

Přinesl jí tanec muže pro život?

Udělala si díky StarDance velkou reklamu. To by v tom byl čert, abyx se ženich nenašel!

Letošní StarDance byla jiná. Kartami osudu míchal nevyzpytatelný covid-19. Jak moc zamíchal osudem oblíbeného páru? Že StarDance mnohdy funguje i jako hodně noblesní seznamka, a nejen jako taneční soutěž, toho nám budiž důkazem ročníky předešlé. A nyní nastal čas zrekapitulovat si, zda i loni rozkvetla na parketě nějaká roztančená romance.

Hned na začátku byli jako první adepti na románek označeni Marika Šoposká (32) a Mirai Navrátil (29). Ti se k sobě podezřele měli na večírku po prvním přímém přenosu, ale poté si už od sebe raději drželi bezpečnou vzdálenost. Přece jen, oba jsou zadaní, a na Mariku doma dokonce čekali dva synové a manžel. To na jinou letošní „stardancovou maminu“ Terezu Černochovou (38), doma žádný mužský bohužel nečekal. Je totiž svobodnou matkou, a netají se tím, že otěhotněla po krátkém vzplanutí s mužem, jenž nechce být jmenován. Ten se tehdy ovšem úplně jako pravý muž nezachoval a Terezu v nastalé situaci nechal. „Bral to tak, že je to můj problém,“ svěřila se zpěvačka, které se narodila dcera Laura (7) a na její výchovu byla sama.

Jednu lásku, prosím!

Pokud tedy máme někomu přát, aby mu taneční soutěž přinesla lásku, je na to Černochová tím nejvhodnějším kandidátem. Zda ale na parketě opravdu našla tatínka pro malou dcerku, je otázkou. Jasné je, že se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou si už od začátku padli do noty. A více než to, každý pozorný divák jistě zaznamenal, že mezi těmi dvěma vzniklo silné pouto. A když v osmém kole ze soutěže vypadli, nešetřila Černochová na konto svého parťáka dojemnými slovy: „Jsi král parketu!!!! Můj mladší bratr,“ vyznala se pětadvacetiletému tanečníkovi. Dominik je ale už nějaký ten pátek ženatý, tady tedy nejspíše zůstane „jen“ u sestersko-bratrského vztahu. Ovšem Vodička není jediným tanečníkem, který je ve hře. Letos ve StarDance totiž úřadoval covid-19, který zapříčinil, že ve třetím kole vyfasovala zpěvačka nového tanečního partnera, a tím byl Michal Kurtiš (32). Na tom by nebylo nic zvláštního, jenže právě Kurtiš, je už dlouho médii označován za onoho tajemného otce sedmileté Laury. Této teorii ostatně nepřímo nahrála i Tereza, když v nedávném rozhovoru přiznala, že Michala zná už osm let.

Tohle si říká o happy end

Těžko říci, co se těm dvěma během jejich tance cha-cha, který s energií sobě vlastní předvedli, honilo hlavou. Byly to vzpomínky? Kdyby se zpěvačka dala s otcem své dcery znovu dohromady právě díky společnému tanci v oblíbené soutěži, byl by to happy end, který se může rovnat hollywoodskému trháku. Taková romance nemá obdoby ani ve StarDance!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden