Moje šťastná hvězda

Přinutil ji partner skončit v Ulici?

Začaly Donutilovi vadit její milostné scény? Skončila jen proto, aby zachránila jejich vztah?

Není žádným tajemstvím, že MARTIN DONUTIL (30) nebyl zrovna dvakrát nadšený z toho, že jeho partnerka SÁRA AFFAŠOVÁ (27) hraje v seriálu Ulice. Byl to on, kdo stál za jejím koncem?


Velké překvapení způsobila Sára Affašová (27), když oznámila, že končí v seriálu Ulice. Mladá herečka strávila s postavou Jany Rytířové tři roky a diváci si ji za tu dobu velmi oblíbili.


Nic nenasvědčovalo tomu, že by měla z obrazovek odejít, přesto se s ní museli diváci rozloučit.  Herečka sice stále dokola omílá, že  to byla jen a jen její volba, zdá se však, že pes bude zakopaný někde trochu jinde – v jejím příteli Martinu Donutilovi (30)!


Jaký je vlastně pravý důvod konce Affašové v seriálu?

Nechce být zaškatulkovaná

Exotická kráska po šokující zprávě o svém odchodu svěřila, že zkrátka nastal čas na změnu. A možná by se nebylo ani čemu divit. Nebyla by jistě první ani poslední herečkou, která by se chtěla posunout zase někam dál. Seriál Ulice byl jejím prvním dlouhodobým projektem, kam navíc nastoupila ještě coby studentka DAMU.

Přesto to vypadalo,  že je vděčná za příležitost, která se jen tak někomu nenaskytne. Vždyť se z ní téměř přes noc stala hvězda, která je denně na očích. Otázkou ale stále zůstává, jestli jde opravdu o její vlastní rozhodnutí.

Byl v tom nátlak?

Není totiž žádným tajemstvím, že otec jejího partnera Miroslav Donutil (70) nebyl údajně ani trochu nadšený z toho, že je partnerka jeho syna seriálovou herečkou. Legendární herec a bavič totiž podle všeho není ani trochu příznivcem podobných projektů.

„Mě představa, že se na roky uvážu do seriálu neláká. Pro mě je mnohem výhodnější vytvářet takzvané solitéry, kvalitní tvorbu,“ vysvětloval. Byl to právě on, spolu se svým synem Martinem, kdo mladé herečce vštípil myšlenku, že by měla z Ulice raději odejít a věnovat se něčemu, za co by se později nemusela stydět?

Nebo je v tom snad ještě něco jiného? Je tu totiž ještě jeden dost zásadní problém. Martin, byť je sám z branže a ví, jak to chodí, přiznává, že na svou partnerku dost žárlí, zejména pokud jde o milostné scény.

Hereččin odchod nemohou fanoušci pochopit.

Žárlivost?

Těch sice neměla v Ulici zase tolik, přesto před kamerou několik mužských náručí vystřídala. Pokud si však myslel, že se jejím odchodem z Ulice všechno vyřeší, zjevně se dost mýlil. Pod dohledem ji mít sice bude, ohledně milostných scén to ale tak slavné asi nebude.

Donutil mladší si  prý bláhově představoval, že veškeré intimnosti na jevišti budou jen jejich výsadou. Dost se ale přepočítal. V divadle je totiž přestali společně obsazovat.

„Nedávají nás dohromady, protože se asi bojí, že kdyby se mezi námi něco pokazilo, protože je to ještě čerstvé, křehké, tak abychom jim nepředvedli na jevišti Itálii,“ vysvětloval zklamaně.

Budou na sebe mít více času?

Ostatně na úskalí vztahu s herečkou ho prý tatínek nejednou upozorňoval. Je opět patrné, že Miroslavu Donutilovi není Affašová ani trochu po chuti a toleruje ji jen kvůli synovi. Nedávno si oba navíc postěžovali, že se doma sotva potkají.

Když už se sejdou, uvaří si něco k jídlu, kouknou na film a jdou spát. Na nic jiného jim údajně nezbývá energie, protože jsou pracovně velmi vytížení. Možná i proto mohl partner na Sáru jemně tlačit, aby zvážila své působení v Ulici.

Natáčení takového seriálu je totiž časově velmi náročné a stresující. Ať už ale byly její důvody jakékoli, nezbývá, než doufat, že se tak rozhodla skutečně sama a nebude dříve či později svého rozhodnutí litovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden