Můj kousek štěstí

Přinutila matky plakat

Doba je zlá, život se s nikým nemazlí, makat musejí i děti... Herečka a zpěvačka Eva Burešová obsadila syna do klipu Malý princ a vzhledem k tomu, jaký má úspěch dílko, natočené v planetáriu, byl to dobrý byznys plán.

Roztomilý chlapeček je k sežrání a maminka se rozněžňuje do roztrhání těla, aby kýžené potoky slz zaplavily internet (a odtud vyplavily korunky).

Píseň sama o sobě zvlášť chytlavá není, ale podstatné je, že v něm účinkuje hvězda Slunečné, jež tu představuje ratolest, kterou my vám v časopise ukázat nesmíme, na to jsou paragrafy, ale matka Náťu jistě nenásilnou formou přesvědčit umí, aby se před národem producíroval.

Noid ví, že přes děti se v muzice dá vydělat spousta peněz.

Na své si pak přijde i autor, strejda Noid (40), který má s dětmi zpěvaček zkušenosti, Filip (26) slavice Lucie Bílé (55) s ním kdysi byl jedna ruka. Eva v klipu oslavuje synka i mateřství a v doprovodném slově děkuje celé své rodině. Otce Nathaniela, kytaristu Michaela Krásného (37) nezmiňuje. Teď je tedy řada na něm, aby se synkem přičinil nějakou jazzovou pecku, až mu ho Eva půjčí...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden