Můj kousek štěstí

Připadá si jako odkopnutá. Ordinace ji naštvala

Představitelka doktorky Suché dlouho předstírala, jak jí náhlé ukončení seriálu nevadí. Najednou ale řekla, co si o tom doopravdy myslí.

To bylo pořád řečí, že nic netrvá věčně a že vlastně vůbec nevadí, že seriál Ordinace v růžové zahradě v té podobě, v jaké jsme ho znali, definitivně končí – bude se vysílat na placeném kanálu Voyo.

„Bylo to krásné natáčení, skvělí lidé na place, ale všechno jednou končí,“ dělala Dana Morávková dojem, že se nic neděje. Ale není to tak docela pravda.

Už mu nevěří

Vždyť představovala seriálovou doktorku Zdenu Suchou dlouhých jedenáct let. A hlavně tedy příjemných jedenáct let, neboť hvězdy jejího formátu inkasují za jeden natáčení den až sedmnáct tisíc korun. I proto nenesla herečka náhlé utnutí projektu s takovou lehkostí, jak se zpočátku snažila předstírat.

Teď to konečně řekla naplno. „Víte s Ordinací je to jako s chlapem,“ rozčílila se. „Po jedenácti letech vás zničehonic odkopne a vy nevíte proč, pak vás ukecá, že to spolu opět dáte dohromady, kývnete, ale už mu nevěříte a koukáte po lepším.“

A tak se ukázalo, že se zrušení seriálu oblíbené tmavovlásky sakramentsky dotklo. Není jednoduché zčistajasna shánět náhradní, hodně dobře placený džob. „Věřím, že se v pravý čas něco objeví,“ doufá. Navíc už léta navrhuje kabelky a dělá reklamu brýlím.

Ale vlastně i způsob, jakým se dověděla o brzkém skončení Ordinace, Danu Morávkovou popudil. „Všem to přišlo mailem, ale já je v ten den zrovna nečetla, takže až fanoušci na sociální síti mě upozornili, že se něco děje, když se ptali, proč seriál končí,“ postěžovala si.

Nedůstojné loučení

To vskutku nebylo důstojné rozloučení s dlouholetou prací. Každopádně netřeba věšet hlavu, ono se zase něco najde. Role v seriálu Záchranáři z Pampeliškové ulice či nějakém podobném na brunetku určitě už čeká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden