Můj čas na kafíčko

Připraví Hanychovou o milovanou dceru?

Můj čas na kafíčko

Zpočátku jim nikdo nevěřil, jenže oni za pár společných měsíců stihli opravdu hodně. Po narození dcery plánovali další dítě a svatbu. Nakonec ze všeho sešlo.

Zpočátku působili jako reklama na štěstí. Pak ale přišel rozchod a Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) si jdou drsně po krku. Oba chtějí malou dceru Rozárku do vlastní péče. To ale samozřejmě není možné. Jak to tedy celé dopadne?

Vášnivá láska modelky Agáty Hanychové (38) a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (54) se proměnila v obrovskou nenávist. Oba si vzali tak trochu jako rukojmí společnou dceru Rozárku a pomlouvají jeden druhého pomocí médií či sociálních sítí.

Přestože by oba rádi získali dceru do vlastní péče, takové řešení samozřejmě není možné. Původně se zdálo, že má všechny trumfy v ruce Hanychová, jenže

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden