Můj čas na kafíčko

Připraví se Mareš sám o svou novopečenou ženušku?

Jak dlouho tohle vydrží? Monika zjistila, že není typ na vdávání...

Jsou svoji jen pouhé dva měsíce a už  začínají v manželství moderátora Leoše Mareše (42) a redaktorky Moniky Koblížkové (36) přicházet první pochybnosti. „Je to změna. První měsíc byl pro mě složitý. Zjistila jsem, že nejsem úplně vdávací typ,“ začala velmi opatrně líčit svoje první dojmy novomanželka Marešová, která se rozhodla nosit příjmení svého manžela.

Jenže s tím doteď není tak úplně smířená. „Je hezký, že jsme manželé, ale bojovala jsem se ztrátou svého jména,“ přiznala rozpačitě už druhá Monika Marešová v pořadí. Teprve až nové doklady s novým příjmením ji přesvědčily o tom, že Monika Koblížková je minulostí.

Mají opravdu problémy pouze se změnou jména, nebo je za tím ještě něco jiného? Leoš totiž až do uplynulého týdne věnoval všechen svůj volný čas a úsilí chystanému megakoncertu v pražské O2 areně. A jeho drahá polovička se tak prý cítila naštvaná a odstrčená. Začne teď už Monika podle Leošových představ sekat latinu, nebo si bude moci jeho exmanželka a matka Leošových dětí Monika Poslušná (43) mnout škodolibě ruce nad dalším zpackaným vztahem svého bývalého?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden