Moje chvilka pohody

Přírodní masky na vlasy

Dopřejte vlasům vyživující vzpruhu v podobě masky z přírodních surovin. Odměnou vám budou zregenerované, lesklé a hebké vlasy.

Připravte si domácí masky na vlasy jednoduše a levně. Vaše vlasy budou nádherné a zářivé jako nikdy dřív. Ingredience najdete ve své kuchyni.

Na poškozené vlasy

Pokud vás trápí lámavé vlasy a roztřepené konečky, umíchejte si masku z jednoho avokáda, dvou lžiček medu a lžičky olivového oleje. Masku naneste na navlhčené vlasy a nechte působit alespoň 15 minut. Aplikujte jednou týdně.

Pro lesk vlasů

Chcete-li svým vlasům dodat lesk, pak vyzkoušejte masku z bílého jogurtu. Jeden bílý jogurt smíchejte se lžičkou medu a naneste na navlhčené vlasy. Masku nechte působit po dobu 15 minut a poté vlažnou vodou opláchněte.

Proti lupům

Kopřiva je skvělým pomocníkem na suchou kůži na hlavě. Stačí si připravit velmi silný odvar z kopřiv ve velké dávce a nechat několik hodin vyluhovat. Pak sceďte a vyluhované bylinky odložte stranou.

Vlasy oplachujte odvarem po každém umytí. Vyluhované kopřivy můžete ještě nadrobno nasekat a smíchat se dvěma lžícemi tvarohu. Tuto směs naneste ke kořínkům a nechte působit, dokud nezaschne.

Na suché vlasy

Pokud vás trápí suché vlasy, vyzkoušejte masku s jednoho žloutku, tří lžic olivového oleje a dvou lžic mleté kávy. Umíchejte kašičku a naneste ji na suché vlasy. Za 20 minut důkladně smyjte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden